Så oprandt dagen..

I Kikhavn

img_0807

God eftermiddag. Nyder I lørdagen? Jeg har haft en virkelig rar dag indtil videre. Med god lang gåtur, frokost med min mand, mens S sov lur i klapvognen og andre gode ting.

Lige nu slapper af jeg lidt af på sofaen, mens mine drenge er ude at hygge sig i det vejr, der skulle vise sig at blive ganske godt her hen ad eftermiddag. Dejligt.

Har netop kigget min kamerarulle igennem og jeg fik simpelthen lige lyst til at vise jer disse billeder. Flere af jer har nemlig skrevet til mig og fortalt, at I var så glade for de billeder og stories jeg postede fra Kikhavn, en lille Perle i Hundested, mens vi var i sommerhus for et par uger siden.

Og der ér virkelig så fint i Kikhavn. Så her kommer lidt flere:

img_0759 img_0710 img_0717 img_0792  img_0780 img_0719 img_0723  img_0734
img_1059
img_1050img_1012

^^^ Min mor og min far ; )

img_0959
img_0992
img_1038

Vi har i øvrigt ikke sommerhus i Kikhavn, men i Asserbo lige ved Liseleje. For mig er det det ultimative sted at have sommerhus. Kun 40 minutters kørsel fra København og med mulighed for at køre til så mange gode steder. Tisvilde, Hundested, Hornbæk osv. osv.

Lige nu er jeg lykkelig for at være hjemme igen, tibage i byen, men jeg glæder mig allerede til næste sommerhustur : )

Hav en dejlig dejlig lørdag aften. Jeg har fået mit spejl hjem og vil se om jeg kan lokke min far eller bror til at hænge det op for mig. Det er simpelthen for tungt for preggo her xx

4 kommentarer

 • Tr

  Hej
  Hvor er dine fine kjoler fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Den blomstrede er fra Meotine og den blå fra Ellos : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg elsker nordsjælland og vi har selv sommerhus i Vejby 🙂 Når Tisvilde bliver lidt for crowded kører vi til Liseleje istedet. Der er så dejligt afslappende af være

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så oprandt dagen..