Lyn fødselsforberedelse og en spontan date night

Invisalign done. Resultatet

foerste-uge-med-invisalign0

I samarbejde med Implantat Klinik Kbh: God morgen de damer. Jeg har da vist slet ikke fået fortalt jer, at jeg, for et par uger siden, afsluttede det Invisalign-forløb, som jeg påbegyndte for ca halvandet år siden, har jeg?

Jeg er simpelthen SÅ glad for mit resultat. Ikke bare er mine tænder lige og uden mellemrum, jeg har nu også et helt korrekt bid – hvilket jo egentlig er det aller vigtigste. Det er så fedt.

Selvom det endte med at tage lidt længere tid end først antaget, har det været det hele værd. Og hånden på hjertet, jeg nåede aldrig at blive træt af at have skinnerne på. Det kan godt være det lyder lidt skørt, men for mig blev det lynhurtigt en rutine, som jeg slet ikke tænkte over.

Derfor kan jeg VARMT anbefale Invisalign til ALLE. Og ikke mindst de sindssygt dygtige tandlæger og tandplejere hos Implantat klinik Kbh.

Her kan I se mine tænder, inden påbegyndt behandling:

tandretning-med-invisalign1

^^^ Et større mellemrum mellem fortand og nr to tand + en tand presset ind i undermunden. Og i øvrigt et helt forkert bid.

Og her er mine tænder i dag.

unnamedfoerste-uge-med-invisalign5

Jeg har fået sat to tråde på i både over og undermund, der skal sidde der altid, for at sørge for at mine tænder ikke rykker sig tilbage til udgangspunktet igen. Det har tænder det nemlig med altid gerne at ville.

Jeg har før haft tråde bag tænderne og lige i starten skal man vænne sig til at der hele tiden sidder noget, men som med alt andet, bliver det også bare en vane og allerede et par dage efter de var sat på, tænkte jeg ikke mere over det.

Som sagt jeg er SÅ tilfreds med min behandling og mit resultet og jeg vil til hver en tid anbefale Invisalign til alle jeg kender xx

7 kommentarer

 • Julia M.

  Jeg ville mega gerne have rettet mine tænder i overmunden, hvis det ikke var for prisen.. Synes simpelthen der er for dyrt, at få rettet tænder 😵

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Sikke et flot resultat! Men tænk at dit forløb med så små synlige rettelser har taget 1,5 år! 😳
  Jeg begyndte selv mit forløb d.4/7 og det kommer til at tage 2 år. Det er der satme lang tid til når man allerede er træt af skinnen 😂
  Mit koster 49.000 og så skifter man skinne hver uge og kommer jævnligt til check ups inde på Implantatklinikken – og ja, de er super søde alle sammen derinde! 😍👌🏻
  Det må være en befrielse at være skinne-fri og bare kunne spise lige når man har lyst uden at skulle have skinne ud, børste tænder og skinne ind igen. Det besværliggør altså hverdagen en hel del – det skal man ikke glemme. Men forhåbentlig er resultatet det værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja lidt vildt, men faktisk blev både mellemrum og tanden der var skubbet ind rettet lyn-hurtigt, så det der tog lang tid var at få det helt rette bid.

   Hvor spændende at du også er igang. Jeg håber du vænner dig lidt mere til skinnerne. Jeg synes virkelig ikke det var irriterende eller besværligt på nogen måde og jeg føler snildt jeg kunne have taget et år mere, skulle det være 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Prøvede at kigge på hjemmesiden, men der står ikke pris på Invisalign. Hvad koster det ca.? Jeg ved godt det er individuelt, hvor ofte de skal skiftes, og hvor meget man skal have rettet. Men snakker vi 1.000kr, 5.000, 10.000?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er som du siger meget individuelt, men mener at priserne starter fra 15.000.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke B

   Hej Lisa. Min Kæreste har netop afsluttet et invisalign forløb, det har også taget 1½ år, han har fået korrigeret meget og er rigtig glad for det. Vi betalte 39.000kr. Bare så du har lidt forskellige cases at forholde dig til:)

   Venlig hilsen Lærke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Hej Lærke. Tusind tak for dit svar, det gav helt sikkert et billede af, hvad man ca. skal forvente. Det er dog en del mere, end hvad jeg havde regnet med. Så det er i hvert fald ikke akuelt for mig i den nærmeste fremtid desværre 😊 Men tak for dit søde og grundige svar. Mvh. Lisa

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyn fødselsforberedelse og en spontan date night