Just ordered: Spejl

Isvafler i sommerhuset

img_0461

Annonce for Arla

Da vi for et par uger siden var i sommerhuset med gode venner og deres børn, blev der spist mange is. Rigtig mange ; ) Det bedste var når ungerne selv fik lov at lave dem. Jep det svinede lidt, men heldigvis var vi udendørs, så det gjorde ikke spor.

Som jeg også har nævnt før, har jeg indgået et ret skønt samarbejde med Arla, der denne sommer har lanceret en helt ny og økologisk og danskproduceret flødeis uden tilsætningsstoffer. Alle tre varianter. Chokolade, vanilje og solbær smager skønt, og er dejlig cremede i konsistensen – men samtidig friske. Og så er de økologiske og danskproduceret, ikke dårligt.

Vores gode ven, skød en meget lille og kort stemningsfilm af os mens vi spiste, den kan I se lige her skulle I få lyst:

img_0497 img_0534
img_0445
img_0557

Isen blev i i øvrigt, i bedste børne-stil, dekoreret med farverigt krymmel ; ) Jeg har det sådan, at oftest er det det helt simple der fungerer bedst, og når en is smager så godt i sig selv, er alverdens topping egentlig ikke nødvendig.

Isen kan købes i Føtex, Bilka og Meny.

#Sponsoreret #ArlaØkoIS #OneScoop

2 kommentarer

  • Hvor ser det hyggeligt ud. Og hvor er Saxo simpelthen bare en af de sødeste små væsner, jeg længe har set!🌸
    nouw.com/lillelyng

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai P.

    Hej Emili, hvor er din jakke fra? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just ordered: Spejl