At bære sit barn: Besøg fra Slyngekompagniet

Just ordered: Spejl

untiaeaeaetled-1

Indeholder reklamelinks: God morgen de damer. Det bliver varmt i dag, har I set vejrudsigten? 22 grader her i København. Man burde tage ud og nyde det, ikke?
Men min plan i dag altså er at ligge indenfor så længe som muligt. Jeg er træt. Fuldstændig bombet ovenpå i går. Først med morgengæster herhjemme – så hyggeligt. Dernæst det jeg elsker aller mest: bruge tid med mit barn og min familie. Og klokken ca 17.30 gik jeg hele vejen til Nørrebro for at spise med mine veninder og seks timer senere gik jeg hele vejen hjem igen.

Og det kan mærkes i kroppen i dag. Mine fødder er så ømme, haha. Men hvad man dog ikke gør for at sætte en fødsel i gang. Og ja, jeg ved godt at den ikke sættes igang af en lille gåtur, men man har da lov at håbe, ikke?

Så deeet… Og nu til noget super materialistisk. Materialisme og forbrug var netop emnet blandt pigerne i går til vores middag, så det føles en lille smule skørt at poste dette i dag, men nu bliver det sådan. Og så må jeg skrive mine tanker om emnet i et andet blogindlæg snart : )

Sagen er den, at jeg meget længe har været smask forelsket i Gubi’s spejl her. Meget, meget længe. Men ikke om jeg nogensinde gad give 10.000 kr for et spejl. Der går min grænse altså.

Men så så jeg tilfældigvis at Ellos har lavet et der ligner til en forveksling, bare til en langt bedre pris. Så hurtigt er det klikket hjem, og jeg glæææder mig til at få det hængt op herhjemme.

Nu må det bare gerne skynde sig at komme..  Det er der flere ting der må..
Kan I have den skønneste dag xx

5 kommentarer

 • nøjnøjnøj hvor er det fedt og fint og flot!
  Det bliver spændende, når den lille bebs viser sit skønne ansigt!
  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ejjj, hvor fint et spejl – det minder mig om min mormors, da jeg var barn. Kæmpe fint:-)

  Hov, hov – du skal være udhvilet til fødslen, så ikke noget med marathon nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Du kan tro jeg også har taget den med ro i dag : ) Har sovet middagslur det hele <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det kan godt være, at du ikke kan sætte fødsel i gang med en gåtur, men det vil da helt klart hjælpe til, at få babyen med på plads, med hjælp fra tyngdekraften.
  Men husk nu også at slappe af. Lige pludselig går fødslen i gang, og så er det altså meget rart, at være nogenlunde frisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det kan du tro. I dag er indstil videre blevet brugt i sengen. Skønt : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At bære sit barn: Besøg fra Slyngekompagniet