Ting man (jeg) tænker på, når der er fire dage til termin..

Lyn fødselsforberedelse og en spontan date night

Processed with VSCO with hb1 preset

Kjole: Her (reklame-link).

Nu har jeg brokket mig lidt rigeligt herinde, og det har handlet meget om min utålmodighed i forhold til at få baby ud, og min træthed over graviditeten.

Så nu må jeg lige slå et slag for en af de dejligste dage længe. En dag hvor jeg rent faktisk formåede at tænke “hun kommer når hun er klar” og mene det. Og en dag hvor jeg mærkede forventningens glæde. Spændtheden over den forestående fødsel og hvor meget jeg egentlig glæder mig. Både til fødslen, og til at møde vores datter. Og en lykke over min mand, der altid er der 100% for mig.

Dagen var i går og forløb nogenlunde sådan her:

Processed with VSCO with hb1 preset

For det første var det sommer og vildt dejligt vejr jo – og det hjælper på alting, ikke?
Og lidt spontant havde jeg også fået en aftale i hus, med Katrine, jordemoder hos Fødselv, der heldigvis havde tid til at presse C og jeg ind til en omgang fødselsforberedelse – lyn-edition. ^^^ (og se i øvrigt lige nogle fine lokaler hun holder til i, på Vesterbrogade, wauw).

For som jeg også har været lidt inde på her, stressede det mig en smule ud, at jeg slet ikke har forberedt mig på fødslen.
Kan man klare en fødsel uden at have forberedt sig? Det kan man da helt sikkert godt, men for mig kunne jeg mærke, at det betød noget lige at få opfrisket de vigtigste ting.

Og det fik vi i den grad i går hos Katrine (der i øvrigt er et af de varmeste og rareste mennesker jeg har mødt længe. Så behagelig og sød og helt nede på jorden).
3 timer, der stod i fødslens tegn, hvor vi grundigt blev guidet gennem alt omhandlende en fødsel. Det var bare os tre og vi havde mulighed for at stille alle de spørgsmål vi havde lyst til. Virkelig lærerigt og virkelig rart og trygt.
De tre timer gik SÅ stærkt og vi var nærmest helt høje da vi gik derfra. Følte os virkelig godt forberedte, trygge, spændte og med så meget mere viden end da vi kom.

untitllled-1

Jeg havde egentlig først tænkt, at C ikke behøvede at tage med – det ér jo mig der skal føde, tænkte jeg. Men jordemoder Katrine synes det var en god idé at vi begge kom, og C ville rigtig gerne, så selvfølgelig skulle han med. Og her efterfølgende er jeg bare SÅ glad for at vi tog derop sammen. Og C lige så.
Han fortalte mig senere at han var ved at knibe en tåre, da Katrine snakkede om tiden umiddelbart efter fødslen. Der hvor man, såfremt alt er gået godt selvfølgelig, får baby op på brystet. Pludselig gik det ligesom op for ham, hvor stort det vi skal til at opleve egentlig er. Og jeg giver ham jo ret. Det er virkelig stort. Og det skal man også lige huske at sætte pris på, være i og nyde. Fremfor kun at fokusere på hvor træt man er osv ; )

Jeg kan SÅ varmt anbefale Katrine til fødselsforberedelse, og jeg ville lidt ønske, at jeg kunne tage hende med til min fødsel ; )

Her kan I læse lidt om Fødselv’s fødselsforberedelse og hvis I ligesom os er pressede på tid, er jeg sikker på at I kan lave en privat aftale med Katrine også : )

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Min mor og far havde tilbudt at hygge og spise med Saxo, så da vi forlod Vesterbrogade 20 og Katrine, gik vi hele vejen i det dejligste sommervejr til Christianshavn, hvor vi spontant besluttede at spise på 108. Heldigvis havde de et bord til os. Og nøj hvor var det GODT. Så lækker mad, men mest af alt bare lækkert selskab. Og dejligt at være ude at hygge bare os to, især med tanke på, at der nok kommer til at gå lang tid før vi kan gøre sådan noget igen : )

Fantastisk august-dag, og NU må baby så også gerne komme ; ) ; ) Haha….

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Forbi Edition Copenhagen og kigge på smukke kunstværker på vej til restauranten..

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Smukke Christianshavn

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting man (jeg) tænker på, når der er fire dage til termin..