Velkommen til, lillesøster <3

På farten med baby

img_1308

Annonce for Apoteket

Åhh, venner. I kan tro at både humør og krop har det langt bedre, her på fjerde dagen. Jeg kan rent faktisk bevæge mig rundt nu, uden det store besvær. Sikke en lettelse.

I går fredag, skulle vi til hæltest og høreprøve på hospitalet, og det var derfor babys første rigtige tur ud i den virkelig verden (ja pånær hjemturen i tirsdags selvfølgelig). Alt gik så fint og hun klarede det hele i stiv arm, og fik lidt trøst i form af en god amning, efter de onde prik i hælen. Lille seje mus <3

img_1294img_1274

På sådan en tur, er  jeg, til stor irritation for min mand, altid typen, der kommer til at tage for meget gejl med. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at pakke en taske. Jeg propper den til randen, med ting vi alligevel aldrig får brugt.
Så nu hvor vi er en familie på fire, er jeg altså kommet til at love mig selv (og min mand) at prøve at downsize lidt. Det kan ellers hurtigt tage overhånd ; )

Meeeeen. Når man er på farten med en baby, så skal der jo altså pakkes lidt ting i tasken. Det giver sig selv og min erfaring fra sidst jeg havde en lille baby er, at følgende ting er uundværlige:

Stofbleer
Vådservietter
Bleer
Håndsprit
En ekstra sut
Ekstra tøj til baby

Har jeg glemt noget?

Apoteket kører med en kampagne i øjeblikket der hedder  Køb 3 – betal for 2. 

Og det har jeg da benyttet mig af og købt stort ind på babyfronten. Og ja, i går var det altså vådservietterne + en håndsprit, Alcogel der kom med i tasken.

Håndspritten til at desinficere hænderne, f.eks før og efter bleskift er noget jeg med Saxo, uden undtagelse altid havde med mig i tasken og vådservietterne giver lidt sig selv, ikke? De er bare gode til ALT.

Jeg vil blive virkelig overrasket, hvis ikke du kan hale selv samme produkter op af de fleste mødres pusletasker.

Ps. Produkterne er selvfølgelig fri for parfume og parabener. Samt svanemærket <3

img_1253 img_1256  img_1282   img_1302

 

Hav den dejligste lørdag. Jeg har glædet mig til at bruge lidt kvalitetstid med Saxo. Gud hvor jeg savner ham og hvor kan jeg godt mærke, at jeg ikke ser ham lige så meget som jeg plejer. Håber vi finder en rytme, der er god for os alle snart.

9 kommentarer

 • Isabel

  Kan du ikke dele lidt ideer til noget lækkert ammevenligt tøj?! 🙂 Jeg er såååå træt af at være begrænset :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Emili.
  Stort tillykke med jeres skønne pige. Hvor har det bare været fedt at måtte følge med i din venten op til den store ankomstdag ☺️
  Jeg fødte selv en lille søn ved AKS for 3 mdr. siden og kan tydeligt huske hvordan jeg så ud og følte mig dagene efter 🙈 så shit hvor ser du bare skidegodt ud! Kæmpe misundelse herfra 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hvor ser du godt ud! Du har lige født, og så kan du se sådan ud, ikke fair!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Bemærk venligst at jeg har solbriller på 😀 Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Poser til lortebleer, beskidt tøj og den slags.. ellers er du spot on med de vigtigste ting i pusletasken 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Tillykke med jeres søde fine lille pige :)!
  Her fik vi en lille lige i april og har storebror på 2,5 år og kan SÅ tydeligt relatere til det med at savne storebror selvom han lige er foran en. Dynamikken ændre sig når der kommer en lille ny og specielt når man ammer, da baby jo ofte hænger i mor. Her resulterede det i at storebror knyttede sig meget til far og i en lille periode faktisk afviste mig en smule, hvilket gjorde SÅ ondt. Jeg græd ofte og savnede ham helt åndssvagt, det er heldigvis blevet bedre nu og vi har “fundet” hinanden igen. Prioriterer ture sammen alene med min søn (malker ud, så far kan overtage)! Han elsker heldigvis lillesøster højt og har aldrig været jaloux på hende. Nå det blev langt. Tillykke igen. Glæder mig til at høre en navn når det findes :)! Ha en skøn weekend :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura F

  Hej. Jeg undrer mig over, hvorfor du reklamere med produkter som er svanemærket? Når du tidligere på året reklamereret med solcreme som IKKE var svanemærket? Hvad er din holding?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hej Laura. Du har skrevet noget lignende til mig tidligere, hvor jeg også har svaret.
   Hvad er det du undrer dig over?
   Jeg kan forstå hvis jeg i dette indlæg skrev, at jeg udelukkende brugte svanemærkede produkter – men det skriver jeg ingen steder. Her nævner jeg blot, at disse fra apoteket ér svanemærkede, hvilket jo er en rigtig god ting. Men betyder det at jeg udelukkende bruger svanemærkede produkter? Nej.

   Lidt ligesom at jeg køber økologisk størstedelen af tiden, men at noget mad køber jeg ikke økologisk.

   Giver det mening for dig? : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til, lillesøster <3