Isvafler i sommerhuset

Så oprandt dagen..

Processed with VSCO with hb2 preset

Så oprandt dagen. 4 august. Dagen hvor jeg skulle have haft et planlagt kejsersnit. Men det valgte jeg jo selv at aflyse, så jeg kan vel sådan set ikke tillade mig at brokke mig. Men altså: Åhh jeg er godt nok vågnet op med en underlig fornemmelse i dag. Tænk, vi kunne have haft hende i armene I DAG. Og i løbet af weekenden, lørdag eller søndag være hjemme med hende. Det havde været helt perfekt.

Jeg glæder mig til fødslen. Det gør jeg oprigtigt. Og jeg har virkelig lyst til og mod på, at prøve at føde vaginalt, særligt efter alle jeres fine beretninger i kommentarfeltet her. Så det ér den rigtige beslutning, for uanset hvilken fødsel jeg ender ud med. Om jeg brister fra a-z eller om det alligevel ender ud i et akut kejsersnit, kan jeg mærke, at jeg vil fortryde det, hvis ikke jeg giver det et go. Så sådan bliver det.

Det må så bare gerne blive rigtig, rigtig snart. Jeg bliver tungere og tungere. Føler mig som en elefant nu. En hval måske, den største slags der findes.
Jeg har for første gang nogensinde fået lidt vand i fingrene (!). Det er kommet overnight, natten til torsdag for at være helt præcis, og nu er mine elskede ringe lagt på hylden. Jeg har fået en del flere plukkeveer (dem er jeg glad for, men de er jo stadig ikke just behagelige), og jeg synes igen igen at maven bare fylder og trykker på alt, hvilket gør det svært for mig at spise et ordentligt måltid mad, uden at føle at jeg er ved sprække. Oh the joys of pregnancy…

Med andre ord: JEG ER KLAR TIL AT FØDE. Jeg er SÅ klar.

Så nu vil jeg hoppe hen til min jordemoder-veninde, så hun kan stikke nogle nåle i mine fødder og ben, som måske, måske ikke vil sætte gang i et eller andet. Jeg fik akupunktur hos hende i mandags også og jeg kan konstatere, at plukkeveerne er blevet mange flere siden mit besøg. Så det er jo positivt.
I øvrigt, hvis nogen af jer har lyst til at blive behandlet af hende, så smid mig en mail. Hun bor på Frederiksberg : )

Ellers ikke så meget herfra. En lille update på min glukosebelastningstest måske: Min fantastiske jordemoder “frikendte” mig og sagde, at hun ikke så nogen grund til at jeg tog afsted til den test. Bl.a fordi jeg ikke har lavet andet end at teste normale tests hele ugen, og fordi jeg er så langt henne nu, at jeg alligevel ikke ville kunne nå at mødes med en diætist, såfremt det rent faktisk var graviditetsbetinget sukkersyge jeg havde. Hvilket ingen af os tror det er. OG selvfølgelig fordi baby i maven ingen tegn har på at være for stor. Så jeg er glad og meget lettet..

Hav en skøn weekend, folkens xx

   

3 kommentarer

 • Hvor er du sej, det er en stor beslutning at vælge at føde selv. Jeg fødte den første med store komplikationer, og fik derfor tilbudet om kejsersnit 2. Gang. Jeg takkede nej-tak og havde en god men lidt for hurtig fødsel. En god oplevelse alt i alt, men jeg var kun på hospitalet 4 timer inden vores lille prinsesse lå i mine arme <3
  Jeg håber du får en god fødsel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med bordet! Er det hjemmelavet? 🙂
  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Synes det er så sejt at du vil prøve en “almindelig” fødsel! Og endnu mere dejligt at du glæder dig til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isvafler i sommerhuset