Fra weekenden

Apato – Lidt om vores lille nye ting

skaermbillede-2017-09-26-kl-14-18-49

EMILI20 giver -20% på hele Apato.

 


Som I nok ved, solgte vi Just Spotted og Moodings tilbage i sommers, og selvom det for nogen måske virkede skørt – “hvorfor sælge to godt-kørende shops”? var det den helt rigtige beslutning.
Min mand er, som I sikkert også er bekendt med, en rigtig iværksætter, som elsker at starte ting op og være med til at udvikle, lige indtil, ja, at det hele bare kører..  ; )

Så altså der skulle ske noget nyt, og nu har han forfulgt sin store keramik-obsession og det er blevet til Apato. Vi har beholdt vores lille butik/studio i Oehlenslægersgade, og sælger herfra (og også online) keramik og diverse.

Til oktober kommer vores helt egen håndlavede keramik-linie hjem, og det bliver SÅ spændende. Håbet er selvfølgelig, at den bliver så god, at I derude får lyst til at eje den, men derudover skal den også sælges ind til restauranter og spisesteder. Lige nu har vi en mulig kunde. En stor en, og en som de fleste, i hvert fald jer københavnere, kender. Det er så mega spændende, om de ender med at tage vores keramik ind. For nu må I gerne krydse fingre og indtil da kan I kigge lidt på vores side her, hvis I skulle få lyst.

Jeg kommer selvfølgelig til at vise jer vores linie, når den er klar i næste måned : )

Pssssttt.. For at få plads til vores eget, skal vi have tømt ud i butikken, så her kommer en rabatkode til jer:
EMILI20 giver -20% på hele vores site. God shopping xx

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra weekenden