Fra weekenden

BOF shop, børnetøj og en rabat

porterdungareeu24b2161

Glædelig tirsdag morgen, venner.

Jeg er i major søvnunderskud her til morgen, så i virkeligheden burde jeg joine Isolde, som ligger og snorker lige nu, men jeg er så dårlig til at sove om dagen, så i stedet har jeg altså taget computeren frem : )

Og så tænkte jeg, at jeg passende kunne snakke lidt om børnetøj. For selvom det i disse dage er ganske lunt, helt indian summer agtigt, så er efteråret jo over os, og dét kalder på nyt tøj til de de mindste. Saxo trænger i hvert fald til en opgradering på den front. Væk med alle de forvaskede sommer t’shirts.

I dag kan I shoppe virkelig lækre sager fra AW kollektionerne hos BOF shop lige her, og endda med -20% ved brug af koden EMILIBLOG

Måske I følger med hos BOF shop på Instagram allerede? Det er min super seje veninde, der har startet egen webshop, med det fineste og mest gennemførte univers. Jeg får sådan lyst til at eje alt fra den shop – alle brands er død-lækre, på den der helt naturlige og økologiske måde. Haps.

Tilbage i sommers shoppede jeg lidt til Saxo derfra. Og især de langærmede basis bluser fra Le Petit Germain har vi været så glade for. Dør lidt over denne farve. Så pænt altså.

Det danske brand Wawa er vi også begejstrede for. T’shirts der ikke bliver forvaskede, og lækre og bløde sweatshirts. Saxo har denne, og den er så skøn.

Jeg har fået lov at uddele en lille rabatkode til jer. Koden EMILIBLOG giver -20% på alle nye AW styles (både til baby og børn) her.

Koden gælder en uge : )

skaermkkkbillede-2017dd-09-26-kl-09-33-38

Må I have en dejlig dag x

1 kommentar

 • Maria

  Hej Emilie,
  Rimelig of topic – men må jeg spørge, hvilken børnehave Saxo går i på Vesterbro/Frb? Jeg tænker, at det måske er noget, som du ikke vil fortælle, så jeg håber virkelig at det ok. at jeg spørger, og hvis du gider svare, enten her eller på en mail, vil det være en kæmpe hjælp!
  Jeg kan huske, at du har skrevet, at den er privat og at forældrene er enormt engagerede, og at i var glade for stedet.
  Vi bor selv på Værnedamsvej med vores søn på 2 år, som skal skrives op nu. Vi har ham i privat vuggestue og er super glade for den, men de anbefaler os en privat børnehave på falkoner alle ved Kvickly, og vi tænker bare, at der da må være noget godt tættere på Værnedamsvej – jeg kan bare ikke Google mig frem til det.
  På forhånd mange tak,
  Mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra weekenden