De første 12 dage som mor til to

Lidt lækkert på en helt almindelig hverdag

img_4755

Annonce for Arla

God torsdag eftermiddag og et lille hej her fra barselsboblen, der ærlig talt ikke byder på det store overskud fra min side af. Og da slet ikke når vejret er så gråt og vådt som det er i dag.

Vi har det godt alle fire og Isolde stortrives. Men at gå fra tre til fire er en langt større omvæltning (for mig) end det nogensinde føltes at gå fra to til tre. Humøret er dog, til trods for et par tudeture om dagen – altså mig, fortsat højt.

De første 6-7 dage efter Isoldes ankomst mærkede vi, som jeg også har været lidt inde på, en lille reaktion fra storebror. Ikke noget vildt eller voldsomt og han er helt utrolig sød og kærlig ved hende. Han testede blot os forældre lidt. Hvor langt kan jeg gå agtigt.

Men venner, jeg tror godt jeg tør skrive, at vi nu er 100% tilbage til gode gamle glade Saxo og det er SÅ dejligt og gør mig ovenud glad. Det vigtigste for mig i hele verden må være at mine børn, min familie og jeg selv trives.

I alt det her har vi virkelig har forsøgt ikke at kompensere for vores måske lidt halvdårlige samvittighed over det faktum, at det jo selvfølgelig har været og er en kæmpe omvæltning for Saxo at blive storebror.
I stedet har vi forsøgt at give ham så meget ro i hverdagen som muligt og derudover lave nogle hyggelige ting med ham. Ting vi ved han elsker.

Så på en regnvejsdag i sidste uge, kombinerede vi to af hans favoritting. At være med til at lave mad (han elsker det) og at spise is (det elsker han endnu mere haha).
Vi gik i køkkenet sammen alle tre og lavede søde sprøde vafler på vores elektriske vaffeljern (det er jo simpelthen verdens nemmeste og hurtigste dessert) og spiste dem derefter med solbær-is og lidt blåbær til. Så lækkert..

img_4737
img_4810

Som I nok allerede ved, er jeg teamet op med Arla, der denne sommer lancerede en helt ny og økologisk danskproduceret flødeis uden tilsætningsstoffer – bare ren nydelse i one scoop : )

Isen kommer i tre varianter. Chokolade, vanilje og solbær og som den chokolade-elsker jeg er og bliver, er det altså chokoladen der er min favorit.

Isen kan findes i Føtex, Bilka og Meny.


Og her kommer “min” vaffelopskrift (som jeg dog blot har fundet på nettet).

1 æg
2 spsk sukker
4,5 dl mælk (jeg brugte soyamælk)
3 3/4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
125 g smeltet smør
et drys salt

Alle ingredienser blandes i en skål og hældes derefter på vaffeljernet. Easy peasy : )

Spis og pynt med lige hvad du lyster – Is kan anbefales! : )

img_4772  img_4741 img_4742

Hav nu en fortsat rar dag xx

2 kommentarer

  • Kaja

    Nu får jeg helt lyst til at tage hjem og hente mit barn og lave vafler 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Hvilket vaffeljern har i og kan det anbefales? ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første 12 dage som mor til to