Tuteluuu

Når modellervoks bliver levende

img_4960

Annonce for Hasbro

God aften. Nu skal det handle om modellervoks. Elsker jeres unger også det?
Saxo er VILD med at fordybe sig i sit. Ja faktisk har det vist sig at han i den grad har en kreativ side. Jeg tror på at han bliver kunstner eller i hvert fald noget inde for det kreative, når han bliver stor : )

Herhjemme bliver modellervoksen lige lovlig hurtigt blandet sammen, så det er noget der ofte bliver skiftet ud med nyt, og jeg havde faktisk netop smidt alt vores gamle ud, da jeg fik tilbudt at teame op med Hasbro om denne sjove kampagne. Jeg takkede selvfølgelig JA med det samme, og glæden i Saxo’s ansigt, da han fik lov at pakke den store pakke op med modellervoks i alverdens farver, var ikke til at tage fejl af. Det var ren lykke <3

Og denne gang blev der addet lidt ekstra til legen, da Hasbro og Play Doh har taget det at lege med modellervoks til et helt nyt niveau.

De har simpelthen kreeret en app, Play-Doh TOUCH der gør det muligt at scanne sine nylavede modellervoks-figurer, så man kan spille med dem. Således altså at den figur man nu får lavet, har hovedrollen i et hyggeligt spil på Ipaden.
Det er SÅ sjovt og på samme tid også lidt freaky, at man overhovedet kan.

Når man har kreeret sin figur, scanner man den bare ind og så er man klar til at spille.
I kan i min lille video ovenover se, hvordan det helt præcist fungerer.

Vi fik flere timer til at gå med modellervoksen, og Saxo har ikke snakket om andet siden.
Me

img_5004

^^^ Dybt koncentreret

img_4975
img_4880
img_5000
img_4995
img_4950
img_4971

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuteluuu