Når modellervoks bliver levende

Om amning og de ammevenlige

Processed with VSCO with hb2 preset

Efter opfordring fra jer læsere, deler jeg hermed nogle af mine favorit kjoler, der både er ammevenlige, sidder rigtig pænt på en nybagt mor-krop og som samtidig også er til at betale.

Det er meget nødvendigt, at jeg hver dag har tøj på jeg kan amme i, da jeg ammer rigtig meget. Som I rigtig, rigtig, rigtig meget. Haha. Isolde er jo stadig så lille, ikke engang 5 uger endnu, så for mig er det helt naturligt og helt ok, at det meste går op i amning. Det genkender jeg fra Saxo dengang, og ved at det kun er for en periode.
Umiddelbart har Isolde temperament, og er jeg for langsom, til at give hende mad, bliver hun hidsig. Det er blandt andet derfor at jeg aldrig kunne finde på ikke at have ammevenligt tøj på, når jeg går ud med hende + at jeg nu hele to gange har givet hende mad, gående ned af gaden, haha (!)..

Jeg praktiserer friaming (vidste faktisk ikke at det var et begreb før jeg googlede det), og skemalægger altså ikke amningerne. Jeg tror egentlig bare på at følge babys behov, og ved jo at amning er mere end bare mad – det er også tryghed for de små, og smertelindring, hvis maven f.eks gør lidt ondt.  Så ja, ammevenligt tøj er virkelig et must for mig, hver dag.

untitlzzed-1

Reklame-links: Nue Notes her, Mads Nørgaard her, Mads Nørgaard her, Résumé her, Ganni her, Baum Und Pferdgarten her 

Jeg har efterhånden en del kjoler fra Nue Notes. Nue ligger på Gl Kongevej, så jeg er ofte et smut derinde og lure og mange af deres kjoler ammevenlige og lige mig.
I sidste uge købte jeg f.eks denne kjole, navy med gule blomster. Super fin, rar at have på, fremhæver taljen og er god at amme i. WIN!

Og i dag kan du få kjolen (ja og faktisk ALT tøj fra Boozt) med 20% ved brug af koden ALL20.

14 kommentarer

 • Virkelig dejligt indlæg! Jeg skal være mor for første gang til april, så det hele er nyt for mig og har i forvejen brugt meget fra din blog som inspiration (bl.a. din liste med uundværlige ting til nyfødte). Så dejligt med inspiration til ammevenligt tøj også 😀 <3

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Hej Emili, rart med lidt inspiration til ammevenligt smart tøj. Den med de gule blomster er så fin, men kan ikke gennemskue den. Åbner du den i ryggen når du skal amme? mvh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Emili!
  Har du haft skrevet et indlæg om barnevogn, som jeg har overset? 🙂 Og ellers – kunne du lokkes til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det har jeg ikke nej, og det kan jeg godt lokkes til : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Da jeg skulle amme var jeg sikker på at det ville være fint for mig med tøj med knapper, nøjagtig som du bruger. Men det gik der helt ged i, for knapper kræver jo to hænder. Så jeg var rigtig glad for det tøj jeg købte fra det svenske mærke Boobs, som er decideret ammetøj. Det er faktisk rimelig pænt og man kan oveni købet bruge det under graviditeten også uden at det går ud af facon. Det gjorde jeg med min kæmpe mave og tøjet tog ikke skade på nogen måde.
  Men jeg havde da klart foretrukket de fine kjoler du går i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Åh ja, det kræver selvfølgelig lidt mere, men det tager jeg med, for at føle mig godt tilpas : D
   Men i øvrigt – knapper kræver da ikke to hænder? I hvert fald ikke for at knappe op da – eller måske jeg blot er rutineret : D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvilken barnevogn er du mest glad for – den fra cybex eller den fra stokke? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Åh det er svært.

   Stokke er lidt mere robust og kører lidt mere stabilt synes jeg, så hvis vi skal gå langt eller ud i terræn tager vi Stokke med. Desuden har Stokke en stor kurv, som er genial hvis man skal transportere meget med sig. Der kan virkelig været meget i.

   Cybex er den mest geniale vogn til bykørsel. Den er lille og SÅ nem at køre med. Og vi bor jo midt i byen, så den passer perfekt til os. Derudover kan baby ligge ret skærmet af, hvorimod barnet ligger mere åbent med Stokke, og man ofte er nødt til at dække over med en stofble eller erhverve sig sådan et grimt andenæb : )

   Håber det gav mening : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Tak! Det gav helt perfekt mening… Det varer ikke så længe før vi skal kigge på vogn, og jeg har hele tiden sagt jeg gerne ville have en Cybex (dog nok en Priam) men nu er jeg kommet i tvivl ift hvis man gerne vil gå ture i skov osv.. Jeg tænker vi må ud at prøvekøre dem i butikkerne 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Årh, ville ønske jeg havde amning (eller måske bare et barn eller en graviditet) som undskyldning for at købe pæne kjoler. PS: hvor mange barnevogne har I lige??? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Haha, så krydser jeg fingre for snarlig graviditet til dig : )

   Vi har to ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når modellervoks bliver levende