Apato - Lidt om vores lille nye ting

Uld til ungerne + en rabatkode

img_5108

Reklamelinks: Få -15% på alle varer hos Ugleunger.dk med koden emili (gælder ved køb for minimum 500 kr) Koden gælder t.o.m søndag d. 1 oktober 23.59


God fredag formiddag kære læsere.

Klokken er 11.20 og jeg har netop sat mig med computeren. Isolde sover trygt og roligt ved min side, efter et dejligt babybad. Og min store skat holder en velfortjent fridag sammen med farmor. De skulle samle kastanjer og en tur i Zoo – det gør mig glad. Han elsker sin farmor og jeg ved at der er fuld fokus på ham. Det gør godt ved samvittigheden.

Og hvor dejligt er det ikke, at det er fredag? Vi skal bare slappe af og hygge denne weekend.  I aften bliver det noget nemt aftensmad – måske en pastaret?, bland-selv slik og popcorn. Og Disney Sjov. Saxo er jo nået alderen, hvor han går vældig meget op i Disney Sjov. Men er det bare mig, eller er der nogle af serierne, der er virkelig skod? Jeg får helt hovedpine af at se med sommetider.

Anyway..

Tak for jeres gode input til mit indlæg i går. Så dejligt at vide, at man ikke er alene med alle tankerne, og at mange har oplevet lignende følelser mht savn til det ældste barn.
I går havde vi faktisk en virkelig rar aften, uden gråd, og med god tid til Saxo. Det var endda mig der puttede. Så i dag er jeg lidt mere positivt stemt, og tænker ikke at jeg vil indføre flaske, så far kan komme mere på banen om aftenen. Det ville være en katastrofe for mig, hvis amningen skulle gå i vasken. Nej, jeg må holde ud de aftener hvor det er hårdt, og huske på, at alt er en fase <3

img_5104

Noget helt andet: Jeg kommer nok til at snakke en del om børnetøj, her i løbet af de næste par måneder. Efteråret er over os og det betyder netop nyt tøj – og så har jeg et par gode rabatkoder i ærmet til jer også.

Jeg ved ikke med jer, men alt sommertøjet herhjemme er nu lagt på hylden – en del endda smidt ud helt ud. For selvom jeg går ind for at genbruge, er der bare så mange af Saxo’s sommerklæder – særligt t’shirts, der bare er helt forvaskede og grimme efter at have været i brug hele sommeren.

img_5123

Noget af det første jeg har indkøbt er nyt uld. Vi elsker uld herhjemme, særligt ulden fra Joha, som vi alle dage har brugt til Saxo – og nu også kommer til med Isolde.

Til Saxo har jeg købt stort ind af gode basisting. T’shirts og undertrøjer. Både i ren uld og i uld/silke. Så ved jeg at han altid er varm inderst.

Til Isolde har jeg købt nogle skønne heldragter, gode uldsokker og den dejligste dragt i tyk uld som hun har på, på billederne her – den havde vi også til Saxo og er genial når det bliver koldere i vejret : )

Nå ja, og så har Saxo fået en ny pyjamas. I bambus og med biler på. Og han elsker den. Biler er og bliver life for ham <3 : D

Med ønsket om en herlig weekend til jer x

img_5113 imgoo_5126  img_5117

4 kommentarer

 • Rosa

  Jeg kan anbefale at aflevere meget slidt/hullet tøj i Røde Kors’ containere. De sorterer og sælger stoffet videre, hvis det ikke kan genbruges. På den måde går det stadig til et super godt formål.

  Man kan også aflevere i H&M eller & Other Stories og få 10% voucher.

  Bare hvis ikke du kendte til de to seje muligheder 🙂 Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvad er rabatkoden?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apato - Lidt om vores lille nye ting