På det seneste

De der vitaminer

Processed with VSCO with hb2 preset

Annonce for Zentabox

Som I ved, er jeg jo i fuld gang med mit lille “Zentabox forløb”. Det hvor jeg hver måned får mine skræddersyede kosttilskud sendt hjem til mig med posten. Jeg synes faktisk at det er ret genialt og det har været super let for mig at inkorporere i min hverdag. Om morgenen får Isolde sine D-dråber, Saxo får sin lille vitaminpille og jeg får mine. Det er virkelig få gange jeg har glemt vitaminerne, så det er jeg faktisk lidt stolt af, da det plejer at være mit største issue – glemsomheden ; )

Processed with VSCO with hb2 preset

Det er lidt svært at svare på, om jeg kan mærke reelle forandringer, men jeg vil være helt ærlig og sige, at mit hår og mine negle aldrig har føltes tykkere eller sundere. Jeg går lidt og venter på at jeg begynder at fælde (i forbindelse med min amning), men indtil videre er der ikke sket noget. Min manke er i forvejen ikke noget særligt, så jeg krydser alt for at jeg får lov at beholde det meste. Kan ikke huske hvordan det gik dengang jeg ammede Saxo egentlig, men mindes ikke, at jeg fældede bemærkelsesværdigt.

Processed with VSCO with hb2 preset

En anden ting jeg også vil sige er, at jeg har fået mere energi. Men igen, har jeg fået det af mine vitaminpiller, eller fordi Isolde rent faktisk sover temmelig godt om natten, og at vi i øvrigt nu har vænnet os (lidt mere) til at være en familie på fire? Who knows.

I hvert fald er det rigtig dejligt at føle, at jeg gør noget godt for min krop og giver den ekstra brændstof ved at tage kosttilskud, der er skræddersyede til mig. Det giver mig god samvittighed, nu hvor, jeg som den travle mor-type jeg er, bare ikke alle dage får spist helt optimalt.

Jeg spiser videre : )

Husk at I med koden Emili17, kan få -25% på Zentabox i de første to måneder. Hop ind på Zentabox og tag sundhedstesten lige her.

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

1 kommentar

  • Lækkert! Overvejer stadig kraftigt at prøve dem. Det ville også være ret at vide præcist hvad det egentlig er man mangler, istedet for at gætte selv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste