God fantasi og et ny Paw Patrol racerbane

Drømmetasker

img_4dddd673-copy

Indlægget indeholder reklame-links:
Gucci her, Chloe her, Saint Laurent her,
Saint Laurent her, JW Anderson her, Chloe her.

Jeg har for nylig, som også tidligere nævnt, investeret i en ny taske. Min drømmetaske. Og jeg er SÅ glad for den.

Jeg vælger at fuldstændig lukke øjnene for, hvor meget jeg ellers kunne have fået for de penge, og i stedet tænker jeg på, at den højest sandsynligt kommer til at hænge på min arm helt utrolig ofte. Hver dag sikkert.
Og skulle jeg, mod forventning, blive træt af den, kan den helt sikkert sælges videre. Det er jeg nu sikker på at jeg ikke gør. For mig er den pengene værd.

Jeg overvejede den faktisk temmelig længe, da jeg tidligere har gjort mig nogle fejlkøb netop på tasker. Og det ville jeg ikke denne gang.

Næ nej, jeg er landet på den helt rigtige, men jeg fik lige lyst til at vise jer, hvilke andre tasker jeg havde i spil.

Og ja, jeg går for det sikre valg når det kommer til så dyr en sag. Helst noget sort, selvom den nude/beige Chloe taske også stod højt på min liste : )

Ps. Fik I shoppet hos NA-KD i går? I kan stadig nå det. Koden GIVEME25 giver 25% på alle varer t.o.m i aften : )

6 kommentarer

 • Annette

  Vær glad for du ikke valgte den beige Chloé! Den er så mega pæn, men også bare virkelig sart – så fx jeans smitter af på den 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My husband would, no doubt, divorce me 😉 Enjoy your new bag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Haha why?
   My husband was very happy for me. And he thought I deserved it after a long pregnancy and a painful birth : ) And as long as I bought it for my own money : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Åh, jeg har også været forelsket i en taske lææænge (2 år for at være helt præcis). Men jeg er så meget i tvivl om størrelsen, og så kommer den kun med guld-detaljer – jeg har ellers kun sølvsmykker og detaljer på mit tøj.
  Har lagt mærke til, at du har flere lækre tasker 🙂 Måske du vil skrive lidt om, hvad du har lært af dine fejlkøb og hvilke ting, man ifølge dine erfaringer, ikke skal gå på kompromis med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Lidt den omvendte af mig. Jeg har købt tasken med sølv detaljer denne gang, og jeg ejer næsten kun guld smykker og detaljer. Men jeg synes ikke det er nogen skam at mixe guld og sølv : )

   Jeg købte f.eks på et tidspunkt en gucci taske med deres kendte print. Den var ret oppe i tiden, og er det vist stadigvæk. Men jeg kunne hurtigt mærke, at jeg meget hurtigt ville blive træt af det print, og derfor solgte jeg den videre. Det var virkelig et fejlkøb, hvor jeg lod mig rive med af en tendens (selvom Gucci’s print selvfølgelig et eller andet sted altid vil være en klassiker).

   For mig, hvis jeg skal købe noget så dyrt, så skal det være noget jeg bruger rigtig meget, og som jeg ved ikke slides op. Såsom en taske. Gad f.eks ikke give 3000 kr for en sweater. Eller 5000 kr for et par sko. Men 13.000 for taske gider jeg godt
   Og så skal jeg købe det i sort eller en anden afdæmpet farve. Noget jeg ved passer til alt mit tøj.
   Men det er jo kun mig, og jeg nogle vil helt sikkert kalde mig kedelig, heh : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Ja, hvis man tænker på hvad man betaler pr gang for en taske man bruger flittigt i flere år, bliver pris jo pludselig en anden størrelse! Jeg er ligesom dig; sort og klassisk ved man hvad er, og det holder i flere år. Mon ikke jeg bare skulle får købt den taske 😉
   Tak for dit svar! ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God fantasi og et ny Paw Patrol racerbane