Lidt fra weekenden

Klar til udendørs leg, efterår og vinter

Processed with VSCO with hb2 preset

Annonce for Ellos:

God torsdag morgen : ) Er I mon blevet efterårs og vinterklar hjemme hos jer? Vi er stort set, og i samarbejde med Ellos vil jeg gerne give jer mit bud på lidt lækkert tøj og fodtøj til de køligere dage.

Ellos kører nemlig lige nu kampagnen “Ready for outdoor”, med et virkelig stort sortiment af gode sager til at holde alle mand lune og glade.

Processed with VSCO with hb2 preset

I sidste weekend holdte vi alle fire en yderst tiltrængt fridag sammen. Om formiddagen pakkede vi bilen og kørte en tur nordpå, til Bernstorffsparken, hvor Saxo fik mulighed for at give den fuld gas på cyklen. Han knuselsker den cykel (købt for 100 kr dba til de nysgerrige) og er så god til det efterhånden. Mangler bare at kunne starte cyklen selv nu.

Det var lidt et skørt vejr i fredags. Egentlig ret blæsende og koldt, men også virkelig lunt i solen, og så begyndte det faktisk også at regne på et tidspunkt. Men vi var fint dækket ind på tøj-fronten.

Processed with VSCO with hb2 preset

Saxo var hoppet i sin nye jakke, som er perfekt til lige nu, og både kan bruges med en tynd og en tyk trøje under, alt afhængig af vejret + En lækker og virkelig blød sweatshirt (med robot-dinoer på, vigtigt)og sine flotte nye chelsea-boots med for i.

Jeg selv havde tage min uld-jakke i brug og mine nye ruskinds-boots.

Og lille Isolde-mus var i ulddragt og hjemmestrikket hue. Inderst havde hun Ellos’ økologiske bodies på, og dem vil jeg altså gerne slå endnu et slag for. Jeg synes de er SÅ gode. Og så er de super nemme at tage af og på, hvilket jeg har erfaret virkelig ikke er en selvfølge, når vi snakker tøj til de helt små. Jeg er hooked : )

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
elloss

Jakke her, hue her, chelsea boots her, sweatshirt her, forede bukser her, body her.

Jeg håber at det kunne give lidt inspiration til jeres ungers (og jeres egen) garderobe : )

Må I have en fin torsdag.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt fra weekenden