Søndag

Konklusion på luksussengen

Processed with VSCO with hb2 preset

Annonce for Dunlopillo

Wow,  jeg skal da lige love for, at efteråret for alvor har gjort sin entre i dag. Regn, regn og så lidt mere regn.
Heldigvis har jeg slet ikke behøvet at bevæge mig udendørs i dag. Det har jeg ladet C og Saxo om, mens vi, Isen og jeg, har puttet i sofaen. Det helt rigtige barselsliv, det er nu ganske hyggeligt. Og egentlig også tiltrængt. Er temmelig flad, efter en nat med mange opvågninger. Hun sover egentlig fint det lille pus. Men i de tidlige morgentimer, sådan omkring 4-5 tiden, begynder hun gerne at ligge og sige lyde, og det vågner jeg altså af. Det er ikke hver nat, men lige i nat var slem. Oh well. Den banankage, med det høje sukkerindhold, jeg bagte i går, har indtil videre gjort at jeg ikke er faldet i søvn (nu jeg ikke drikker kaffe).

Og apropos søvn.. Kan I huske, at vi herhjemme fik en ny, stor og helt perfekt Dunlopillo seng tilbage i start juli?

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

I 3 måneder har vi ligget i sengen. Eller det vil sige, lige nu er det bare Isolde og jeg der sover i den om natten. C ligger på Saxo’s værelse med Saxo. Det skal ikke blive ved sådan, men lige nu fungerer det bare bedst for alle, selvom jeg savner at sove med hele familien helt tæt på <3

Men i hvert fald har min krop vænnet sig godt og grundigt til sengen nu, og jeg kan bare konkludere, at jeg stadig ikke kan sætte en finger på den seng. Den er helt tilpas, hverken for blød eller for hård. Jeg sover skønt i den (selvom nætterne, efter Isoldes ankomst, helt klart er præget af lidt flere opvågninger, heh) og knuselsker den.
Det eneste jeg godt gad er, at den lige var 20 cm bredere. Målene hedder 180×200, og det er jo temmelig stort, men bare ikke helt stort nok til fire mennesker, synes jeg.

Jeg lover at give en update, den dag vi forhåbentlig finder løsningen på vores sove-situation, men for nu, er det sådan det er.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Sengen vi har er som sagt fra Dunlopillo’s nye serie “Balance” i farven sort, med ben af eg og i en medium hårdhed.
Balance kombinerer de gode egenskaber fra naturlatex med et komfortabelt lag af pocket-fjedre (der giver den der let fjedrende fornemmelse). Den har syv komfortzoner, ikke at jeg er helt 100 på hvad det betyder, men det skulle altså give en helt optimal søvn, da madrassen tilpasser sig ens krop. Sengen er også astma-og allergivenlig.

Jeg håber at I nyder denne regnvejrs-mandag : )

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag