Isen 2 måneder og livet pt.

Le Weekend

Processed with VSCO with hb2 preset

God formiddag. Nyder I weekenden? Jeg er i skrivende stund helt alene hjemme. Saxo er nemlig i svømmehallen med morfar og C ude at gå en lang tur med Isolde i barnevognen. Jeg ville gerne have været med ude at gå, vejret er så fint, men jeg var simpelthen nødt til lige at få arbejdet lidt. Det er virkelig ikke meget tid jeg har i hverdagen, synes jeg. Og der bliver jo kun mindre af den, jo ældre Isolde bliver og dermed er mere vågen.
Det er altså ikke helt let at forene blog-arbejde med barsel må jeg indrømme. Og tænk sig, at jeg har i sinde, at forsøge at holde hende hjemme hos mig så lang tid som muligt. Hvordan skal det det dog ikke gå. Oh well, vi får se hvordan det hele kommer til at flaske sig til den tid. Min første prioritet er nu en gang mine børn, selvom jeg elsker alene-tid og også virkelig elsker at arbejde.

Lidt billeder fra weekenden so far:

img_3688

^^^ Isen i dragt fra Petit by Sofie Schnoor, savlesmæk fra Homeyness

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Store dreng, men stadigvæk min baby <3 Hue Ellos her, jakke: Ver De Terre

 

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ <3

img_3704

Nyd søndagen. Jeg satser på at tjekke ind igen lidt senere. Og hvis ikke bliver det i morgen : ) Jeg skylder et barnevognsindlæg.

Ps. Jeg har denne kjole til salg. Så flot og helt ny, stadig med tag. Str 36. Sælges for 900 kr. Sælger den kun fordi den ikke er amme-venlig, som jeg troede. Hvis I er interesserede, så smid mig en mail på emiliblog@gmail.com eller en besked på Instagram : )

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isen 2 måneder og livet pt.