Siden sidst

Lidt fra weekenden

Processed with VSCO with hb2 preset

Indeholder reklame-links: Så gik endnu en weekend. Og den har været ret så skøn, egentlig.
Vi tyvstartede lidt, for i fredags holdte vi alle fire en fridag sammen, og det var tiltrængt var det.
Vi pakkede bilen om formiddagen og kørte en tur nordpå, til Bernstorffsparken. Som altid, når vi kommer på de kanter, drømmer vi pludselig om hus og have, og livet i Gentofte, heh. Oh well, måske i et andet liv, eller hvis vi bliver super rige. Og hvis i øvrigt mine forældre så gider flytte med. Har svært ved at forestille mig livet uden deres hjælp på børnefronten. Indtil da er vi rimelig tilfredse med livet på Frederiksberg

Processed with VSCO with hb2 preset

Vi havde Saxos cykel med, og han drønede rundt, mens jeg holdte styr på Isolde i viklen, og på barnevognen, som vi brugte til opbevaring af alt vores habengut – gud hvor kan det blive til meget med to børn. Madpakke, bleer, vådservietter, ekstra tøj, babydyne, stofbleer osv. osv.

Om aftenen gik vi all in og bestilte sushi. Mest for at fejre, at prøverne på vores helt eget Apato keramik var kommet hjem, og i øvrigt var super vellykket, synes vi. Det er som sagt bare prøver, så det er endnu ikke at finde online.

Til gengæld har vi keramik vi skal have væk, og derfor gælder min kode, emili20, stadig på vores webshop og giver altså -20% på hele shoppen.
Vi har også virkelig smukke glas, ja og en lækker chaiselong kan vi også byde på.
Sådan en regner jeg med, at vi selv skal have her i stuen. Det er bare lige det om man orker købe nye flotte møbler, nu hvor vi kan være sikre på, at der går lige præcis to timer, så er der en der har gylpet på dem ; )

img_5510

Her er lidt gode ting fra weekenden:

img_5569

^^^ Slow Juice’s vinterpakke.

Ærlig talt så er tiden vist inde, til at jeg bliver en liiidt sundere udgave af mig, end den jeg har været siden Isen (ja det kalder vi hende altså, haha. Isen eller Isso) kom til verden for snart 7 uger siden.
Jeg har indtaget utrolige mængder sukker. Jeg er stadig temmelig træt og grå i det, og jeg føler mig ikke særlig godt tilpas i min krop.
Så nu skal det være, venner. Jeg savner at føle mig frisk og lækker. Så jeg kickstarter altså lige med lidt vitaminer på flaske, (altså ikke udelukkende, bare rolig, det ville være lidt dumt, nu jeg ammer og har brug for meget energi i form af rigtig mad)

Derudover har jeg planer om nogle gode lange gå-ture det næste stykke tid. Jeg har stadig ikke været til min 8 ugers undersøgelse, men lige så snart jeg har, og forhåbentlig har fået go, vil jeg også se, om jeg ikke kan få taget mig sammen til lidt let motion. Min krop vil takke mig for det, er jeg ret sikker på.

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Skeptiske Isolde i sin ulddragt her (helt genial når hun sidder i viklen pt), og hjemmestrikket hat fra min veninde. Og min jakke fås her.

img_5555

^^^ Smukke blomster fra en dejlig veninde

img_5566

^^^ Denne fra Konges Sloejd. Genial til tørre baby kinder

img_5539

^^^ Far og datter <3

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Ham der <3 Trøje her

Jeg håber jeres weekend har været lige som den skulle x

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst