Slut nu

Mine Take Away favoritter i byen + en konkurrence

img_5530

Annonce for Danish Take Away Awards

Pssst: Stem på din favorit take away lige her og læg en kommentar til mit indlæg, så deltager du i konkurrencen om 500 DKK til Just EatGlædelig søndag, venner. Mine drenge er taget en tur i svømmehallen, og mens Isolde sover, vil jeg gerne snakke lidt om 
Take Away.

Jeg indrømmer der gerne. Vi er fan herhjemme. Særligt efter vores familie gik fra tre til fire. Vi spiser i snit take away en gang om ugen, og det har jeg det så fint med.
I hverdagen mandag-torsdag har vi aarstidernes vegetarkasse, fredag er ofte vores Take Away dag, mens den lørdag og søndag gerne står på vores hjemmelavede favorit-retter. Her er pasta altid en sikker vinder.

Men tilbage til Take Away’en. Vi bor jo i et område med uendelige muligheder på den front. Det er vel både godt og skidt, farligt og fristende.

Og jeg, kære læsere, har brugt september og oktober måned til at teste nogle af alle mulighederne vi har. Tough job, but someones gotta do it ; ) Ej, sådan helt ærligt, så har take away reddet os flere gange. At være småbørnsfamilie, hvor maden gerne skal stå på bordet klokken 18 hver aften, er bare ikke altid foreneligt med at stå i et køkken og kredse om middagen i flere timer.

Derfor: Vi er vilde med at lade andre stå for maden til tider, og her er en lille mini guide til fire af vores favorit take away steder i København.

img_5227

^^^ Vi er alle tre vilde med indisk herhjemme. Men på mange restauranter bliver det for fedtet og tungt til min smag. Derfor laver vi det som oftest selv. Men maden fra Zaiga på HC Ørstedsvej, kan altså anbefales. Super lækkert og ikke for fedtet. (og ja, det er svært at få indisk til at se appetitligt ud på et billede, sorry).

img_5523

^^^ Sticks’n’sushi skuffer aldrig (pånær når de skærer sushien i lidt for små stykker). Vi gider ikke rigtig sushi andre steder fra.

img_5668

^^^ Wokshop laver ultra god thai mad. Det er vores førstevalg, når det skal gå hurtigt.

img_5085

Cocks And Cows. Jeg synes de laver byens bedste vegetarburger. Til gengæld vil jeg sige, at jeg ikke synes det fungerer så super godt at få det som take away. En burger skal altså være rygende varm og så skal den helst ikke være rystet for meget sammen ; )

img_5510

Just Eat har, som nogle af jer måske husker, startet en ret fantastisk tradition, der går ud på at hylde danskerne away-favoritter. Det er der simpelthen kommet “Danish Take Away Awards” ud af, hvor du lige her kan gå ind og stemme på din favorit take away-helt.

Når du stemmer er du med i en ugentlig lodtrækning om et gavekort på 1.000 kr. til Just Eat.

Og derudover udlodder jeg her på bloggen 500 DKK til Just Eat. Alt du skal gøre er, ud over at stemme på din take away-helt her, er at lægge en kommentar til dette indlæg og fortælle mig, hvem du har stemt på. På den måde kan jeg nemlig måske blive inspireret til at prøve nye steder næste gang. Haps : )
Afstemningen slutter den 31. oktober.

 

 

76 kommentarer

 • Frida Herning

  Watami i Gentofte!
  Åbnet af tidligere Sticksn’sushi-kok, og har sushi på niveau men sticks! De har ad libitum, så man kan gufle så meget af det gode som man har lyst til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Sushimania på Nørrebrogade, fordi det altid er frisklavet og så er al fisken bæredygtig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Vincentz

  Jeg har stemt på Tonys pizza i Slagelse, provinsen. Fordi de laver pizzaer- liiiigesom de skal være 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har stem på Grillen Vesterbro. De laver de bedste burgere i byen efter min mening. Også deres vegetar-burger er sindsygt god. Den kan jeg finde på at vælge, selvom jeg også spiser kød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg stemte på Aarhus Street Food, super lækkert sted som har noget for alle smagsløg og til alles pengepung 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min favorit er pizza fra 2100 Kolonial på Østerbro. De laver altid fantastisk pizza, og så har de en enkelt gang lavet mig en hjertepizza, da jeg sendte dem en kompliment med bestillingen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg kan desværre ikke være behjælpelig med inspiration, da min egen y-restaurant også er Sticks (Øster Farimagsgade) Det holder bare ALTID – og det ville være så lækkert med gavekort dertil!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har stemt på Grillen på Nørrebro. Deres burgere og fritter er så lækre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K.

  Jeg har stemt på Blue Taco på Nørrebro – især deres kikærtefritter/stænger er for lækre👌👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kan desværre ikke inspirere dig til nye steder, da sticks’n’sushi (Gl. Kongevej) også er min (og min mands) absolutte favorit, så de har fået min stemme. Jeg krydser fingre for et gavekort dertil 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Winsløv

  Hej Emili! Sikke en lækker konkurrence – men virkelig også et svært valg. Min stemme endte hos Grillen Christianshavn. Både min kæreste og jeg er virkelig vild med deres mad, og den har reddet mange tømmermændsdage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  The Burger I Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Wedofood på Frederiksberg, yndlingssted! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejdi

  Jeg har stemt på Pappa’s pizza og grill i Odense 🙂 der er lidt af hvert, super betjening, er det ikke som det skal være, så kommer de fluks med noget nyt! De giver gode portioner og så passer to retter plus en salat fint til vi to voksne og en 11 årig pige 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Når jeg har tømmermænd, er Fresh Sushi på Amager altid et hit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg har stemt på Sticks 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Gimsing Take Away – Lækker mad fra grill, pizza og indisk mad 😊🍽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har stemt på WEDOFFOOD Kødbyen – jeg ender ugentligt med at tage en salat med hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vores go-to er altid Magasasa på Amagerbrogade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har stemt på CC restaurant som laver god sushi til studievenlige priser! Derudover er de altid hurtige til levering samt virkelig søde i telefonen hvis der en sjældent gang skulle være noget med bestillingen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg har stemt på Mr. Mums. Altid en skkker vinder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøg-Skov

  Kære Emili.

  Som mor til 2, snart 3 kender jeg godt det med at være lidt presset med at nå og få aftensmaden på bordet til tiden.
  Vi får også take away cirka en gang om ugen. Det har også givet os nogle rolige og hyggelige aftner. F.eks. har vi det fast om onsdag nu, for at vores store kan gå til svømning og stadigvæk spise til normal tid.

  Vi bor i Farum og holder meget af Esperia pizzabar. De laver så gode pizzaer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har også stemt på Sticks and Sushi, de har bare den bedste sushi. Det er ikke så tit jeg spiser der, da livet på SU ikke levner meget plads til sushi, men jeg håber at vinde, så jeg kan komme på Sticks igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  1+1 Street Kitchen er simpelthen bare SÅ lækkert! Hvis I ikke allerede har prøvet det, så gør det nu <3 De laver vildt lækker mad inspireret af kinesisk streetfood og så er det super affordable!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min stemme er sat på Mauritz i Odense! Lækker og hurtig løsning både på en hverdagsaften, somlækker fredagsmenu eller til dagen derpå. Og så formår de at holde deres burgere og fritter friske og sprøde, i modsætning til så mange andre take away burgere der er blevet snaskede når man modtager dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har stemt på Sticks’N’Sushi, elsker deres crisby ebi rolls eller en omgang kaos salat 🍤🍣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sushimania i Aalborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvis I en dag skal besøge Aarhus, vil jeg klart anbefale “A+ Siam Sushi” – de laver vildt god sushi, både som take-away, menuer og all you can eat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Smith

  Helt klart armandos i Vanløse! Seriøst den lækreste kartoffel pizza! Prøv den :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sushi2500 er en skarp konkurrent til sticks and sushi og til lidt bedre (lavere) priser 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Lækker konkurrence!! Jeg har stemt på Bollyfood, som, efter min mening, laver sindssyg lækker autentisk indisk mad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har stemt på Iki Sushi, Århusgade Østerbro. Dejlig sushi 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har stemt på Iki Sushi på Århusgade, Østebro. Sushien er både flot og af høj kvalitet 😊 Det kan virkelig anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har stemt på wedofood – nok ikke et nyt sted for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine N

  Elsker indisk 😍 Men har stemt på Helmuth i Aalborg 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Nu er det her godt nok en restaurant i Aarhus. Men hvis du en dag kommer til smilets by og vil prøve dit livs bedste pizza, så er det hos pizza og pasta service. Man skal ikke lade sig snyde af det lidt tarvelige navn – deres pizzaer er SÅ lækre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SÅ enig med Sabrina! Helt klart det bedste pasta- og pizzasted med take away i Aarhus. Deres spaghetti carbonnara… uhm!! Tilføjer selv lige lidt rucolasalat og ekstra æggeblomme, og det er guld!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg har stemt på Omakase Sushi Frederiksberg – de laver simpelthen det bedste sushi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Wedofood er altid lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Aroii på Thorvaldsensvej laver virkelig god thai mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Har givet min stemme til Fabio’s pizzaer på Tagensvej i NV 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Jeg har stemt på bar’ sushi i Odense – super god sushi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Jeg har stemt på Hachi sushi på Østerbro 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Selvom du har ret i at burger ikke har så godt af at blive leveret, så ER det jo stadig burger, selvom den ikke er rygende varm. Og det er i min optik langt bedre end ingen burger! Så min stemme endte på Grillen Nørrebro 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia-Sofia

  Hej Emili,
  Nu skriver du, at i er det vilde med indisk mad og derfor tænker jeg at jeg simpelthen må dele min absolut favorit take away sted som er indisk! Jeg ELSKER stedet Dhaba! De har dne lækreste take away mener med 11 smp retter, så det bliver en fantastisk indisk tapas oplevelse. Det udover er jeg kæmpe fan af at hente med på verdens bedste thai restaurant der hedder Scurry Hub og ligger i fiolstræde. Jeg elsker deres mad og det bedste er, at det virkelig er billigt! Hvis jeg kunne. Ikke jeg leve af de her to steder. Haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Forn a legna – jeg tror dette er en af de eneste steder i København som laver ægte italiensk pizza som take away og ikke som en dyr restaurantret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Halifax

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mmmm, helt sikkert Sticks’ n’ sushi 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Forno A Legna på falconer allé. SÅ god pizza. Ægte italienere og stenovn 🙏🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Burton Clausen

  Jeg har stemt på Umashi, en sushi restaurant i Odense!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har stemt på Piccolina, som er en italiensk restaurant i Århus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har stemt på Letz Sushi! Mega lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Vi har ikke budget til at bestille take away særligt ofte, men er ret vilde med indisk fra b’india!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har stemt på Sushi Mania i Viborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har stemt på Sushimania i Viborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haldis

  Jeg har stemt på Sticks’n’sushi!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bonde

  Har stemt på sushisushi i Randers ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Helt enig i Wokshop! De har fået min stemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg er også stor fan af Sticks’ n’ sushi, så de har også fået min stemme ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Uden at tøve røg min stemme på Sticks 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har stemt på India Royale i Bagsværd. Så lækker og velsmagende indisk mad med lækkert tilbehør og altid venligt og præcist personale 🙂 Trods den lidt afsides placering er de altid søde til at bringe ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvis du skulle komme forbi Herning (måske ikke super sandsynligt), kan jeg anbefale Xich Lo, som laver lækker vietnamesisk mad 😉 Jeg har efterhånden smagt en del fra menukortet, og det skuffer bare aldrig. Friskt, smagfuldt og fair priser 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Sushi2500 er et hit herhjemme ellers er vi også til wokshop. Kan i øvrigt varmt anbefale Jaggers burgere, de er varme når de kommer med hjem og fritterne er stadigvæk sprøde/varme. Ved dog ikke om de har vegetarburger 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har stemt på Pizza Art! 😄 en pizza-vogn på Amager, der laver lækre sprøde stenovnspizza. Kan anbefale en nr. 17 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Jeg har stemt på Gasoline Grill i Borgergade. Sindsyge burgere – vegetar burgeren er klart den bedste i CPH synes jeg 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Jeg har stemt på Kato Sushi på Frederiksberg, som laver god sushi til fornuftige priser (og så får man altid gratis rejechips med) 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg har stent på wedofood, klar favorit i hverdagen. 😊👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Sticks’n’sushi, altid! Har stemt på dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har stemt på Wedofood. Lækre, fyldige og mættende salater. Haps 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg har stemt på Wokshop på Gammel Kongevej 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LykkeS

  Jeg har stemt på Grillen Nørrebro, skide gode burgere 🙏🏿

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Synes også at sticks’n’sushi er fantastisk! Det har jeg stemt på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sushi 2500 er en klar vinder! Det skal I altså prøve! Der er stykkerne ret store

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  jeg har stemt på GoAway på Nørrebro der laver de lækreste gryderetter, der luner godt i efterårs/vintermånederne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Har stemt på Casanova Pizza på Sønderborggade i Aarhus – den er altså god!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut nu