En dag på barsel

Verdens bedste tip mod de mørke rande

Indeholder reklame-links:
img_5778

Hej de damer. Og glædelig tirsdag : ) I dag har jeg været lidt rundt omkring, efter min meget stillesiddende dag i går. Heh. Så dejligt at komme lidt ud , selvom jeg synes det er lige lovlig køligt.

Jeg var bl.a en tur i Frederiksberg Centeret (the place to be, hvis du er på barsel, åbenbart), for at stacke op på lidt nyt makeup. Der ligger jo en Sephora i centeret. Helt perfekt.

Og så kom jeg til at tænke på, om jeg egentlig nogensinde har fortalt jer, om verdens bedste stykke makeup, til mørke rande under øjnene?

Det var faktisk den kære Emma, der tippede mig om den i sin tid, fordi jeg klagede min nød over, at se så træt ud. Og nu giver jeg altså hermed tippet videre til jer.

Fordi. Dette, venner. Det er uden tvivl verdens bedste corrector, som de kalder den. Hånden på hjertet, den bedste jeg nogensinde har prøvet. Den lysner helt enormt under øjnene, og så er den super drøj i brug. Er der nogle af jer der har prøvet den? Og giver I mig ikke ret?

Jeg bruger også en foundation af samme mærke, Becca. Den er også super god, og gør det den skal, for mig: Give mig en ensartet hud og helst holde en hel dag : )

Det var tirsdagstippet fra mig til jer. Hav en dejlig aften : )

img_5781

6 kommentarer

 • Charlotte

  Hej Emilie
  Tak for tippet! Det vil jeg da prøve! Men hvad med den behandling med restylane, som du fik lavet engang? Var du ikke meget tilfreds med den? Eller bruger du kunn denne corrector nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jo, super glad. Men restylane er jo kun midlertidigt, så det er long gone : )
   Og man må ikke behandles med restylane når man er gravid eller ammende : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Enig, den er SÅ fantastisk! Har tre børn på 7, 3 og 1 år og 7 års manglende søvn har sat sine tydelige grimme spor i form af mørke rander, der næsten ikke har været til at dække med alverdens concealere. Men efter et tip fra Sarah hos Youblush blev den indkøbt for et halvt års tid siden, og jeg har ikke fortrudt et sekund! Den ER amazing! Det gode er, at den ikke bare dækker som andre concealere, men virkelig lysner området op på en meget opfriskende måde – deraf navnet “brightening”. Den forfiner virkelig øjenområdet. Eneste anke er, at den er meget creamy og mascaren derfor godt kan sætte sine spor i. Så jeg dupper lidt af Nars soft matte concealer ovenpå for at fixere den lidt. Mine varmeste anbefalinger herfra, og det gælder i øvrigt hele Beccas makeup serie, som jeg har købt over nettet fra Australien i mange år, inden det – endelig – heldigvis kom til Danmark i Sephora! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Bruger du en farvet concealer ovenpå som det anbefales på Sephonas hjemmeside eller kan man undvære?
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Kunne du måske vise nogle billeder uden og med concealer på?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag på barsel