Søndag

Siden sidst

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Reklame-link: Body her + savlesmæk her

Wooow jeg kommer til kort med at passe bloggen her under min barsel, kan jeg godt mærke. Jeg føler hele tiden, at jeg virkelig skal prioritere min tid, og ofte er det bare et eller andet praktisk, eller f.eks bare søvn, der vinder over blogskrivning, når min lille lækre (og yderst) temperamentsfulde løve-datter sover.

Men nu skulle det være, så her er lidt siden-sidst-skriblerier fra mig:
(ps. Jeg er til gengæld temmelig aktiv på mine instagram-stories pt, så der kan I altid følge med, hvis ikke I synes jeg er for irriterende altså : D Kan selv synes at folk er vanvittigt irriterende på stories, men så kan man jo heldigvis vælge det fra)

Anyway, siden sidst:

– Er det gået op for mig, hvor nem Saxo var da han var lille. Gud hvor var han nem, og hvor havde vi det luksus. Husker heller ikke at jeg beklagede mig nogensinde, men seriøst, han græd jo aldrig.

– Har jeg og Isolde for første gang hentet Saxo i børnehaven, uden assistance fra C eller andre. Det gik ok, men det var altså ikke uden sved på panden.
Mødre til flere børn gør det hele tiden, jeg ved det jo godt, men jeg synes faktisk stadig at jeg fortjener en medalje. Hah.

– Har jeg fundet på en, synes jeg selv, genial forretningsidé. Om jeg får ført den ud i livet, ved jeg ikke, lige nu kan jeg jo ikke engang passe bloggen her, men kryds lige fingre for at jeg gør, ikke?

– Skal jeg mødes med min mødregruppe for første gang i næste uge.  Og jeg overvejer lidt at droppe det. Det er ikke fordi jeg ikke har lyst, men jeg føler oprigtigt ikke at jeg har tiden til det. Og vil måske hellere bare bruge min tid på at ses med mine veninder, som jeg i forvejen ikke rigtig får set.

– Er min baby inde i et spring. Det andet tigerspring. Det er vitterligt en helt ny verden for mig, men nu er jeg på. I følge appen Vidunderlige Uger (tak for at anbefale mig den allesammen), er der to uger tilbage af springet. Send mig styrke, venner.

– Har jeg spist lidt for meget take away (det er bare så nemt) og boller med tandsmør og chokoladepålæg. Og jeg forstår måske godt hvorfor jeg stadig er så rund over det hele. Og ja jeg ammer på livet løs, og nej ikke alle taber sig af amning, dammit : D

– Glæder jeg mig utrolig meget til at få gået en masse gode ture med barnevognen. Nu kan jeg med hånden på hjertet sige, at jeg igen går uden smerter. Det tog også kun omkring 5 uger. Pheew ; )

Har jeg shoppet en stak virkelig gode og økologiske bodies til Isolde (reklame-link). Hun kan hverken passe str 50 eller 56 og det er lige før at 62 er for småt allerede. Kvaliteten er top lækker og der er 3 for 69,95. Hvis dét ikke er et scoop ved jeg da ikke.

Er hun begyndt at smile, sådan helt rigtigt fra hjertet. Og jeg smelter.

Savner jeg stadig min store dreng, hver dag. Suk.
I morgen holder vi alle fire en fridag sammen, og dét glæder jeg mig til <3

10 kommentarer

 • Glæder mig til at høre om og se din forretningsidé! Det lyder spændende 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Håber virkelig jeg kan føre den ud i livet. Fingers crossed : D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg var præcis der, hvor du er, for et halvt år siden. Nemt første barn, temperamentsfuld toer. Og det med at hente – man skal SÅ meget have en medalje de første gange 🙂 Omvæltningen fra et til to børn er enorm og du beskriver det dejlig genkendeligt. Nu tænker jeg tit hvor nemt nemt nemt det var at have ét barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så cute med masser af smil 🙂 Jeg havde også klart kvittet mødregruppen og hoppet på kvalitid med veninderne, hvis jeg stod med de to muligheder i vægtskålen. Det er sgu hårdt arbejde at være et holde nye ‘veninder’, som så måske slet ikke passer sammen, og så står man der.
  Skønt billede i øvrigt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja lige præcis. Nu giver jeg det lige en chance og så må vi se <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Årh, det med at hente er mig for et år siden. Vi har ikke rigtig nogen til at hjælpe mig, så jeg foretrak ofte at have storebror hjemme frem for bøvlet med at hente og aflevere 🙈 Det hjalp også på min dårlige samvittighed, for når lillebror sov, kunne jeg male, lægge puslespil, tage på legeplads eller hvad vi nu lige havde lyst til med den store:-)
  Og spændende med forretningsidéen. Er du gået helt fra det projekt, som du var i gang med at starte op med din veninde?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det kan jeg godt genkende, og jeg kommer sikkert også til at have Saxo hjemme en del. Eller det håber jeg virkelig, for det har jeg jo været vant til. Lige nu synes jeg bare virkelig det er en mundfuld <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tre dage efter fødsel vejede jeg et kilo mindre, end da jeg blev gravid. Og da jeg ammer, tænkte jeg, at jeg nok hurtigt ville blive virkelig skinny. Men her tre måneder senere har jeg så taget to kilo på, fordi jeg også har spist alt for mange boller med smør 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jeg har også taget lidt på (abe der holder sig for øjnene). Jeg er bare ikke typen, der lige glemmer at spise, som man ellers hører mange nybagte mødre fortælle : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag