Uld til ungerne + en rabatkode

Søndag

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Reklamelinks: Kjole: Nue Notes (udsolgt).

Søndag eftermiddag og her er ganske stille i huset. Isolde sover og Saxo og C er taget ud for at cykle + spise shawarma. “Det er en drengetur” fik jeg at vide, da jeg foreslog, at vi piger da kunne tage med. Passede mig nu udemærket at blive hjemme. Så blev der også tid til lidt blogskrivning, noget der halter bagefter pt.

I er så mange der spørger til os for tiden. Og det er vildt dejligt, tak <3 Men til trods for at jeg et par gange eller to har givet udtryk for, at jeg synes at livet med to børn er hard work, så håber jeg bestemt ikke, at jeg giver et billede af, at den er helt gal herhjemme. Sådan skal det altså ikke forstås, vel? : )

Og vi er ok, tak. Vi er meget mere end ok. Jooh, vi er måske lidt mere trætte i det end normalt, men vi er samtidig så lykkelige og taknemmelige. Jeeez. Jeg elsker hende, helt ind til knoglerne. Og jeg smiler ved tanken, om alt det vi skal opleve sammen. Og jeg smelter når jeg ser de to sammen. I går aftes spiste vi hos et vennepar, og da vi var nået næsten hjem klokken lidt i Saxo’s sengetid, gad hun ikke sidde i sin vikle længere. Og det fik vi at høre. Men hvem tror I fik hende beroliget? Ja for en gangs skyld var det ikke mit bryst. Næ nej, det var Saxo. Og han blev noget så stolt.
Jeg ved allerede, at de to bliver de aller bedste venner. Jeg kan simpelthen bare mærke det : ) <3

Oh well, så ja alt godt her, og her er lidt billeder fra ugens løb:

Processed with VSCO with hb2 preset

Skeptisk baby <3 Og viklen er denne, og blot en ganske almindelig strækvikle.

Processed with VSCO with hb2 preset

I strik fra Strikleriet

Processed with VSCO with a5 preset

Og dragt fra Mini Copenhagen

Processed with VSCO with hb2 preset

Det er aldrig for meget efterår til en Københavnerstang

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Kjole fra Resume her

Dejlig søndag til jer

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uld til ungerne + en rabatkode