Julegaveønskerne, når man er knap fire år

Bisgaard støvler ( + en konkurrence)

img_5989

Halløj og glædelig torsdag, venner. Og næææsten december nu! 1 dag tilbage, wohoo…

Efter nogle dage, der nok mest har været på mine præmisser, med venindebesøg, caféture, out and about og gang i den, er dagen i dag dedikeret til ro og hjemlig hygge. Det har været nogle gode dage, ingen tvivl om det, men det har også været dage, hvor min lille is har powernappet i barnevognen og slyngevuggen. Powernaps kan være fine, men humøret er dog bedst, efter en lur, der har tilladt hende, at komme helt ned i den dybe søvn. Det betyder alverden for min babys velbefindende.

Så i dag er som sagt dedikeret til ro – på hendes præmisser. I skrivende stund har hun sovet i tre timer og 20 minutter (!) lige her i mit skød. Jeg har allieret mig med snacks ved min side og med computeren foran mig, og heldigvis kan jeg sagtens betjene den samtidig.
Det er da forunderligt, at hun sover SÅ lange lure, når hun mærker sin mor, sin trygge base, helt tæt på. Og så alligevel overhovedet ikke, vel? For mig giver det i hvert fald fuldkommen mening. Lille baby, skal have al den tryghed hun kan.

img_6005

Og nu til det, det hele skulle handle om: Mit store barns vinterfodtøj, som jeg endelig har fået styr på.

Reklame-links: Tre styks lækre støvler, alle fra Bisgaard.
Et til børnehavebrug, ovenstående til lidt pænere brug og så et par vintergummistøvler til de våde dage.
Too much? Mmmm måske. Men det er nu rart, at have lidt at vælge mellem. Og alle tre par er i øvrigt helt fantastiske.

Så nu kan vi alle gå december i møde varme og glade.

Jeg udlodder i øvrigt et par valgfri Bisgaard støvler på min Instagram i dag. Håber I har lyst til at være med?

Og ellers vil jeg blot ønske jer en rigtig dejlig torsdag <3

img_5985 img_6004

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveønskerne, når man er knap fire år