Ting der gør mig glad #1

Overspringshandlinger

Reklame-links
img_4mm613-copy

Ecco her, Dr Martens her, Tamaris her,
Vagabond her, Gardenia her, Gardenia her.

Glædelig fredag til jer : ) Jeg har lige smidt en brownie i ovnen, Isen (som er forkølet, i dag dog uden feber) sover i slyngevuggen, og nu drømmer jeg lidt om støvler, selvom jeg burde lave alt muligt andet. Overspringshandlinger, når ens arbejde foregår foran computeren, er farligt nemt.

Sorte, enkle og rå støvler. For pånær lige når det er højsommer, er det sådanne slags støvler jeg befinder mig aller bedst i. Ikke sneaks, ikke sandaler, ikke høje hæle. Næ nej, boots ved man hvad er. Overvejer kraftigt dem fra Gardenia. Synes de er så pæne. Men jeg er også faldet pladask for et par, der står i vinduet hos Berg på Gl Kongevej. Kan ikke finde dem online, men de er fra Zadiq & Voitaire og SÅ flotte.
Har sagt til Casper, at jeg ønsker mig dem i julegave. Men det har han sikkert allerede glemt ; ) Oh well….

Jeg håber I får en skøn weekend. Vores er indtil videre helt uden planer (pånær middag med familien i aften, sådan som jeg bedst kan lide den xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der gør mig glad #1