Hvad jeg har tænkt mig at købe til BF og noget om forbrug

Christmas dresses

julekjoler

Reklame-links:
Alle kjoler er fra Gina Tricot:
Her, her, her,
her, her, her

I ved det allerede. Jeg er 100% en kjole-pige. Jeg gad egentlig godt, at jeg også følte mig godt tilpas i jeans eller sæt eller buksedragter, men det gør jeg bare ikke sådan riiiigtigt. Måske det kommer en dag, men for nu er kjoler så fint for mig.

Ooooog i anledningen af, at julen er lige om hjørnet, har jeg i dag fundet lidt kjoler, som jeg godt gad have på juleaften. Især denne her. Gud hvor er den flot. Ikke så ammevenlig, men smuk. Og mon Mathildes ben følger med? Næppe, men ok ok ok.

Rigtig dejlig (black) fredag til jer ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg har tænkt mig at købe til BF og noget om forbrug