Vinterstøvlerne til små fødder

En dejlig A-Derma nyhed

Annonce for A-Derma Processed with VSCO with hb2 preset

Halløj : ) Planen var egentlig at opdatere jer i løbet af weekenden, men den ene time tog den anden, og pludselig blev det mandag morgen. Fik jeg sagt hvor hurtigt tiden går og hvor lidt tid livet på barsel og generelt med to børn, efterlader mig til skærm-tid?

Ingen skal være i tvivl om, at jeg elsker livet med min lille familie. Det gør jeg virkelig. Det er så livsbekræftende og skønt, og jeg ville ikke have det på nogen anden måde. Men livet med små børn er til tider også (ok ret ofte) hektisk og kaotisk. Sådan er det vist bare.

Jeg er i virkeligheden alt andet end perfektionistisk og er derfor heldigvis ret god, til at abstrahere fra rod, kaos og at tingene ikke nødvendigvis bliver som jeg lige havde planlagt eller forestillet mig.
Aldrig i vores liv har vi, siden Isolde kom til verden, haft så rodet et hjem, spist så meget take-away, valgt de nemme løsninger og sprunget over hvor gærdet var lavest.

Bare rolig, vi får også god hjemmelavet mad og heldigvis for os har vi en rengøringsdame, men ja, det er altså umuligt (i hvert fald for os), at gøre alt korrekt i denne tid med en lille baby og en snart fire-årig.
Så noget må slækkes på.

Når det kommer til mig selv i alt det her nybagt-mor-til-to, er der dog ting jeg ikke gider gå på kompromis med. F.eks mit morgenbad. Jeg skal have mit bad. Og jeg skal smøre mit ansigt med en lækker creme, putte foundation på, lidt concealer til de mørke rande og lidt mascara. Og så er jeg i gang.

Processed with VSCO with hb2 preset

Dårlig samvittighed synes jeg der er masser af i denne tid. Så på nogle områder er det også bare super rart, ikke at skulle have dårlig samvittighed. Det har jeg f.eks ikke i badet, når jeg bruger mine A-Derma produkter. Jeg har en genial vaskegel (Exomega gel moussant), som jeg bruger på både på Saxo og mig.

Pt har jeg netop udvidet min A-Derma produktliste og fået tre nye skønne cremer hjem til test. Og trods min lange indledning var det egentlig dem jeg gerne ville tale lidt om i dette indlæg : )

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Cremerne er fra serien Exomega Control, der kan bruges af alle, men er særligt gode til personer med atopisk og tør ud, voksne som børn, indeholder få udvalgte ingredienser (95% naturlige ingredienser), bla. Rhealba havrekim ekstrakt, der dæmper irritation. 
Der findes tre forskellige konsistenser til tre forskellige niveauer af tørhed, og jeg har fundet frem til min favorit, som er den ekstra rige Emollient balm. Jeg er super glad for netop de lidt rigere cremer, da min hud altid lidt har tendens til at være en smule tør. Men cremen her tilfører min hud så megen fugt, at min hud stadig føles helt blød om aftenen, som jeg har taget cremen på om morgenen. Fan! Jeg har også brugt en lille smule til Isoldes kinder, da de de sidste par dage, har været ret tørre. Og efter en påsmøring er hendes kinder babybløde igen.

De to andre, Emollient Cream og Emollient Lotion er lidt lettere i konsistensen, hvor lotionen er den letteste. Den er super nem at fordele og gør huden blød og smidig. Den bruger jeg til Saxo, fordi det med ham helst bare skal gå hurtigt. Ved alle tre cremer gælder det, at de kun behøves påført én gang om dagen. Det er altså også smart. Især hvis man nu har et barn, der døjer med atopisk hud. Børn gider som regel ikke smøres ind, og da slet ikke flere gange om dagen. Am I right?

Som I sikkert allerede ved, kan alle A-Dermas produkter købes på dit nærmeste apotek : )

.Processed with VSCO with hb2 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterstøvlerne til små fødder