25% på ALT hos Ugleunger

Den bedste mascara + en video fra min dag

Annonce for Clinique
img_5842

Vi har fået en rigtig god morgenrutine herhjemme. Isen vågner et sted mellem klokken 7.00 og 8.00 hver morgen. Så står vi op, hygger sammen med storebror og far i stuen og herefter tager jeg Isolde med ud på badeværelset, hvor hun ligger på et tæppe, mens jeg går i bad. Så ligger hun og smiler og pludrer. Den er sikker hver gang og det er ret hyggeligt.
Jeg skal simpelthen have mit bad + have makeup på hver morgen. Det er et must for mig. Så det prioriterer jeg, fordi det er altafgørende for, om jeg føler mig frisk og godt tilpas resten af dagen. Kender I ikke det?

Nå, men det makeup jeg putter på, det skal helst holde, og holde rigtig godt. For resten af dagen, uanset hvilke planer jeg har, er chancen for, at jeg lige får kigget mig selv i spejlet og rettet på makeup’en ret lille. Ain’t got time for that, haha.

I sidste uge snakkede jeg lidt om min foundation og min under eye corrector. Og i dag vil jeg gerne fortælle om min mascara.
Jeg har nemlig det sidste stykke tid, brugt en fra Clinique. Den hedder High Impact Lash Elevating Mascara, og den er ret genial. Jeg er ikke udstyret med fantastiske lange vipper, overhovedet. Men jeg synes denne mascara får det bedste frem i det jeg har. Giver dem volume og et flot buet løft. Ligesom en mascara skal. Og ja, så holder den, drysser ikke og tværes ikke ud i løbet af dagen. Den perfekte mascara til den travle mor på barsel. Eller til hvilken som helst kvinde egentlig : )

Jeg har lavet en lille hjemmevideo, som I skal se hvis I har lyst. Videoen tager jer med gennem hele min dag. Den er i virkeligheden ikke spor spændende min dag.  Og det den blev brugt på, ud over at tage mig af mine børn, var at få købt en ny babyalarm. Og i videoen får jeg i øvrigt også nævnt babyalarm op til flere gange. #kikset. Haha. Anyway, se den hvis I har lyst og ellers må I bare have verdens dejligste onsdag <3

img_5828

9 kommentarer

 • Anja

  Kære Emilie. Jeg har netop købt mascaraen og er meget glad for den. Jeg har dog haft store problemer med at få den fjernet igen. Jeg prøvet både almindelig øjenmakeupfjerner, vandfast og bare med varmt vand. Intet virker rigtig godt, synes jeg. Hvad bruger du til at få den fjernet igen? 🙂
  Tak for en god blog, i øvrigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sikke en fin video! 🙂
  Hvor køber du Isoldes savlesmækker? 🙂 Den gule i liberty-stoffet er så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  !! Dejlig dejlig video
  Det var simpelthen så hyggeligt lige at få et indblik i din hverdag på den måde 🙂
  Og du skide god til at vlogge. Det kunne være super fedt, at se endnu en vlog fra dig/jer <3
  Mange kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Ej, det var simpelthen den allerhyggeligste video – tak fordi vi må følge med i jeres liv <3
  Lav endelig flere videoer af den slags! Det gør mig intet(!), at der ikke sker mere i løbet af en dag. Kan ofte have svært ved at relatere til de "vlogs", hvor dagen er fyldt med events, pressemøder mm. En video som denne er langt lettere at relatere til 🙂
  Sikke en sød familie! Sig endelig til hvis I mangler en babysitter til jeres skønne børn 😉
  God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er helt sikkert en mascara, jeg må afprøve. Jeg er for nyligt blevet ret så begejstret for Cliniques makeup produkter – det er bare holdbarhed og lækker kvalitet. Føler virkelig man får noget for pengene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You and your family are so cute!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  første kommentar ever; men må simpelthen sige, hvor virker du bare helt nede på jorden, det er dejligt at se. Og din mand virker så sød. ☺️👍🏼 Flere af den slags “hygge” videoer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Sikke en hyggelig video. Du virker simpelthen så sød og nede på jorden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ih, altså ❤️
  Er helt vild med dine videoer og instafeeds.
  Isen og Saxen er så bedårende!
  Den bedste mascara jeg NOGENSINDE har brugt, det er den der er herinde:
  http://www.tippet.dk/2017/11/07/fuldstaendig-fantastisk-mascara/

  … Selvom alt fra Clinique også er mega lækkert 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på ALT hos Ugleunger