Just ordered #1

Fra weekenden

Processed with VSCO with hb2 preset

Lidt billeder fra telefonen fra vores weekend, der som altid er gået stærkt:

Fredag spiste vi middag med vores familie.. Alle fik and, pånær mig. Jeg spiste nogle rester fra torsdagens aftensmad. Nogle gange er det lidt underligt, ikke at kunne tale med om det “fantastiske” kød, der bliver serveret på dage som f.eks Mortens Aften, eller julen, som jo er lige om hjørnet. Men når det er sagt, så savner jeg simpelthen ikke kød. Det er en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget, der for 11 år siden. Savner det aldrig, og nu er der kommet så meget, der kan erstatte det, hvis det er det man har lyst til. F.eks soya-“kød”. Det bruger vi når vi får spagetti kødsauce eller lasagne, og det er jeg ret vild med.

Processed with VSCO with hb2 preset

Lørdag fik jeg shoppet de perfekte støvler. Det var meningen jeg ville have købt disse, men i butikken prøvede jeg så dem her, og det blev altså dem, der kom med hjem. Så lækre! Dem glæder jeg mig til at gå i.

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Hue: Huttelihut her

Lørdag besøgte jeg og Isen (som ja, vist ligner sin storebror ret meget her) også min venindes webbutik Bof, som holdte en lille Pop Up på Tullinsgade – vores gamle gade <3 Så mange fine sager til ungerne. Var der nogen af jer, der var forbi?

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Sengetøj homeyness her og natdragt: Joha her

Isen sov til klokken 8.30 i morges. Dejlige, dejlige baby. Hun er stadig en bestemt lille dame, helt bestemt, men jeg synes det går så godt med hende. Ikke at det har gået dårligt nogensinde, men der var lige en periode, hvor det føltes som om, at hun stort set aldrig var tilfreds. Det er vendt, og hun er en glad baby nu. Smiler over hele hovedet og gider godt andre end sin moar nu (selvom jeg selvfølgelig stadig, forståeligt nok, er den bedste). Skønt.

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Jakke: Ver De Terre her, bukser: Wheat her, sko: New Balance

Men det giver også luft til, at jeg kan lave ting med min store skat. I dag sørgede jeg for at hun var mæt og træt, og så gik Casper en lang tur med hende i barnevognen, mens hun sov. Saxo og jeg smuttede på legeplads og ud og fik frokost sammen, bare os to. Vi returnede hjemmet ca to timer senere og blev mødt af glad mand og storsmilende baby. Så dejligt altså.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Amning i strækvikle. En hel masse spurgte hvordan, efter jeg postede en lille video fredag aften. Tricket er at binde strækviklen en del slappere, så baby sidder længere nede. Normalt skal de jo sidde, så man kan kysse hovedet. Det fungerer godt synes jeg, og der gik ikke to minutter, så sov Isolde : ) Og nej, hun gider stadig ikke sut, så ja, hun bruger mig som sut. Det ville da være optimalt, hvis hun gad sutten, men nej, det irriterer mig ikke, for jeg ved at det er for en begrænset periode : )

3 kommentarer

 • Amalie

  Hvor ser det badass-mom-agtigt ud lige at amme i strækviklen altså 💪 Mht. sutten kan du trøste dig med at brug af narresut øger risikoen for tidlig afvænning.. 😘 Hilsen moderen til en dreng på 16 mdr der heller ikke bruger sut ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg vidste slet ikke du var vegetar? Har du tidligere skrevet indlæg om det? Jeg er selv helt nyslået vegetar

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Nej, det er jeg heller ikke, for jeg spiser fisk : ) Men intet andet kød.
   Tillykke med det, du bliver så glad for det : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just ordered #1