Ting der gør mig glad #2

Julegaveønskerne, når man er knap fire år

Processed with VSCO with hb2 preset

Reklame-links. Lego City her, Cars taske her, hue her, Paw Patrol Walkie Talkie her, Cars cykel her,  Lego City her, fiskespil her, malersæt her, modellervoks her, hoodie her, Cars puslespil her.

God formiddag i stuerne.
Beklager min manglende blogging pt, jeg har haft en del at se til. Mest bare med at holde styr på mine unger, der begge skranter lidt rigeligt, synes jeg. I dag får Saxo en fridag og samtidig en tur til lægen, så lungerne lige kan blive lyttet på. Jeg ved, at hoste kan vare længe, men nu synes jeg gerne det må stoppe : )

Og nu rammer vi jo snart december. Er I klar? Jeg er!

Hvad ønsker jeres børn sig mon til jul?

Hvis man spørger Saxo, så ønsker han sig Lego eller noget med Cars og lynet Mcqueen eller Paw Patrol. Haha.
Jeg er måske en lille bitte smule træt af hele Cars universet, til gengæld er jeg fan af Lego. Saxo er lige knap fire år og elsker at samle Lego. Han kan bruge timevis på det. Jeg er dybt imponeret over at han overhovedet kan – hell, noget af det, synes selv jeg, er svært at samle. Han er langt forbi Duplo og de store klodser, så det han har, og som vi også giver ham til jul er fra Lego City, hvor det meste vist er til børn i alderen 5-12 år. Ved godt hvad vi kommer til at bruge juledagene på ; )

Jeg har fundet lidt ting, som jeg VED at Saxo ville blive begejstret for også. For selvom meget af hans verden drejer sig om biler og Lego, er han stadig utrolig glad for at tegne, male, lave perler, modellervoks. OG så er han pt kæmpe fan af Fiskespillet, som min far fandt til ham. Haha. Det er da også genialt. Bringer mange minder frem : )

Måske lidt inspiration til jeres julegaver til ungerne : )

 

5 kommentarer

 • Bare fordi man ikke er 4 år gammel, så kan man stadig godt ønske sig LEGO 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Emilie 🙂 lige et tip fra en LEGO medarbejder så ville jeg anbefale at i køber LEGO juniors til ham. LEGO juniors er lavet som så det stadig er med de LEGO system klodserne men dog er modeller laver så de består af nogle større elementer som ikke går så nemt i stykker når man leger med dem og så er de hele modellen lavet så han helt selv skulle være i stand til at bygge det. Ved fra min nevø at det var en kæmpe sejer da han helt selv kunne bygge LEGO. Junior kan du både få hvor der er lidt City agtigt men derudover har de en masse med Cars 😉 så bare lige et tip.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da vores drenge var små var det også Lego og Ridderborge der hittede, det var så hyggeligt med lego over hele gulvet, for at se hvad det endte med at blive.
  Nu er det kun penge de ønsker sig – de er snart 13 og 16 år.
  Jeg savner indimellem at computere og telefoner kunne byttes ud med lego osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  For et par år siden var det en tradition hos os, at hele gulvet i stuen blev ryddet så der kunne bygges LEGO den 25 december. Jeg har arbejder i legoland i snart 10 år, så mine brødre har fået så mega meget LEGO!
  Nu er de desværre vokset fra det, men fik selv en søn i marts som allerede har en god samling duplo. LEGO går man aldrig galt i byen med 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle gode ønsker, og der er mange fine ting til en 4 årige.

  God onsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/​​

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der gør mig glad #2