Overspringshandlinger

Just ordered #1

Indeholder reklame-links
img_4613nn-copy

Det er lørdag formiddag. Drengene er taget i svømmehallen, Isolde sover lur og jeg har netop klikket en lille ordre hjem. Lidt til mig selv, lidt til vores lille bolig og lidt til de to unger : )

Gulvtæppet
 fra Ellos, s jeg har ville have i 1000 år, kom endelig online igen og nu er det altså klikket hjem. Glæder mig til at lade det pynte i vores stue.
En lille kurv. Jeg tænker den skal stå på Saxo’s værelse faktisk, mangler altid opbevaring på børneværelset, ikke? Og lidt mere opbevaring faktisk. Disse. Ikke så kønne måske, men super praktiske, og ja,det er lego, og ja, han er temmelig besat af lige netop lego  : )

I min kurv blev der også plads til min all time favorite pudder. Den er fra Shiseido og seriøst genial. Jeg køber den altid i farven 020.
Lidt mere til Saxo. Vintergummistøvler med for fra Kavat. Dem har vi købt til ham de sidste tre sæsoner tror jeg. De er så gode. Han er oppe i en str 29 nu. Store dreng altså.

Sidst men ikke mindst blev det til lidt nye basic bluser til Saxo og tre stks bodyer til Isolde. De er så gode de bodies og jeg elsker printet <3

Og det var vist det : )

Vi har ingen planer i dag, ud over at hygge os sammen, det er så rart. Hvad med jer? Hvad skal I lave? x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overspringshandlinger