Isolde 3 måneder

Kroppen 3 måneder post fødsel

Annonce for Bio Oil

img_4826

Jeg er gået fri for strækmærker i begge mine graviditeter, men det ville være synd at sige, at min krop står skarpt eller at min mave er flad, stram eller tonet. Hahaha. Den er altså stadig blød her tre måneder post-fødsel, og jeg mangler stadig en fire ish kilo, for at være nede på den vægt, jeg trives med. 54 kilo, til de nysgerrige.
Honestly, I could not care any less. Mor-maven er det nye, i hvert fald oppe i mit hoved.

Det eneste jeg savner en smule er at kunne hoppe i mit yndlings-tøj. Jeg prøvede en gammel kjole i går. Det sad underligt stramt, og jeg glæder mig til at kunne tage den på igen.
Det var den samme historie dengang med Saxo. Jeg taber mig, modsat mange mødre, først når jeg stopper med amningen. Og det har jeg ikke planer om at gøre, for Isolde er minimum et år. Så må mit yndlingstøj og de 54 kilo ish altså vente.

Anyway:

I tredje trimester begyndte jeg at bruge Bio Oil på min udspillede mave. Og nu her tre måneder efter fødslen bruger jeg fortsat Bio Oil på maven, når jeg husker det – langt de fleste morgener.

Jeg må have en temmelig elastisk hud, for strækmærker udeblev som sagt, til trods for at min mave var pænt stor til sidst. Eller måske gjorde Bio Oil en forskel?

Det er jo ikke til at sige, meeen olien føltes skøn på min store mave, der havde tendens til at være en tør og samtidig klø lidt under graviditeten. Og den føles stadig skøn, på maven, numsen og lårene.

Det jeg elsker ved Bio Oil er at den trænger hurtigt ind og at den ikke fedter. Tro mig, jeg har prøvet ekstremt mange olier på kroppen og det er langt fra alle jeg bryder mig om, og som ikke fedter (trods det er olie).

Pssssttt: Bio Oil, som koster 119,95 for 60 ml, forhandles bl.a hos Matas, Normal samt i de fleste store supermarkeder.

img_4829

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isolde 3 måneder