Om ikke at have travlt

Status på vitaminerne

Annonce for Zentabox

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Få 25% på Zentabox ved brug af koden Emili17

Glædelig torsdag <3

Vi har simpelthen haft den hyggeligste morgen. Sådan en hvor ingen var sure og hvor der var tid til at lege og hygge. Jeg fik endda bagt boller. Jeg laver altid dejen aftenen før, så er bollerne lige til at putte i ovnen om morgenen. Jeg bruger denne opskrift, men tilføjer også alverdens kerner  : )
Det hele spillede og det er altså rart at mærke, at det også kan det med to børn ; ) Oh yes, det hele giver mening nu. Det bliver bedre og bedre, nemmere og nemmere.

Jeg og Isolde har haft planer hele ugen. Det har været dejligt, men i dag bliver en ren hjemmedag og det er tiltrængt. Lige nu sover hun på 2. time på mig, og jeg vil skynde mig at være lidt produktiv her på computeren, inden hun vågner.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Først skal det, en sidste gang, handle om mit Zentabox forløb, som jeg har været i fuld gang med i et par måneder nu. For de af jer der ikke ved det, er Zentabox skræddersyede kosttilskud, der, i en fin lille æske, bliver sendt direkte hjem til dig med posten.

For mig har det været let at inkorporere i min hverdag og konceptet har gjort det nemt og enkelt at huske mine vitaminer. Noget jeg aaaaaltid har haft svært ved tidligere.

Som jeg også snakkede om sidst så har jeg helt klart kunne mærke en forbedring i mit energiniveau, siden jeg startede med at tage vitaminerne fast. Det er helt vildt dejligt. Det skal dog også siges, at jeg startede netop som Isolde var blevet født, så mere energi, nu her hvor hun snart fylder 3 måneder, er vel forventeligt tænker jeg.
Mit hår, min hud og mine negle har aldrig været pænere, og jeg håååber sådan at det kan vare ved.

Processed with VSCO with hb2 preset

Uanset hvad det handler om, er det vildt dejligt at føle, at jeg gør noget godt for min krop. Noget der gør mig glad og giver mig god samvittighed, i en hverdag hvor det pt nogle dage føles som om, at der er flere ting at have dårlig samvittighed over ; )
En kæmpe anbefaling af Zentabox fra mig til jer. Jeg synes det har været SÅ fedt, og jeg fortsætter helt 100 med vitaminerne i fremtiden : )

Hvis I selv har lyst til at hoppe med på vognen, så husk at I med koden Emili17, kan få -25% på Zentabox i de første to måneder. Hop ind på Zentabox og tag sundhedstesten lige her.

Hav en skøn torsdag xx

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

3 kommentarer

 • Lisbeth

  Har du overvejet det i forhold til amning?

  Jeg ville begynde på silica og googlede det i forhold til amning. Fandt ikke et klart svar, men et par stykker der skrev, at der var risiko for at baby fik for høje tilskud mm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun bare kær, jeres lille Isolde med det smukke, smukke navn. Og hvor hun dog ligner sin storebror 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun bare kær jeres lille Isolde med det smukke, smukke navn – og hvor hun dog ligner sin storbror 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om ikke at have travlt