Et år uden Anja

Ting der gør mig glad #1

Processed with VSCO with hb2 preset

– At I er så mega søde til at kommentere på mine stories på Instagram. Dejligt med feedback, tak!

unnamed
– Saxo’s nye vinterjakke. Det er så åndssvagt, men shopping til sine børn (som jo er fuldkommen ligeglade med hvad de render rundt i) er noget af det bedste jeg ved, haha. Og denne her jakke er SÅ lækker og varm OG der er -25% på den lige nu. Pssst: husk at tage den en størrelse større. Vi har den i str 5 år og passer Saxen perfekt : )

unnamed-2

– Dét glade fjæs, vi heldigvis ser mere og mere til. (Og hendes gode sovehjerte) <3

unnamed-5

-Efteråret på en perfekt dag i Frederiksberg Have (uden filter). Kliché, jeg ved det, men efteråret har alle dage været min yndlings-årstid.

Processed with VSCO with hb2 preset

-42 Raw’s acai bowl. Jeg kunne spise den hver dag.

Processed with VSCO with hb2 preset

– Fineste julekalender fra Decléor <3 (gave) Glææææder mig til at åbne en låge hver dag i december

– Jeg håber jeg får tid til at smutte forbi Bof’s pop-up shop på fredag eller lørdag. Så mange fine ting er jeg sikker på : )22861704_845446408962803_1301014035248726164_o

– De her perfekte vinter-boots, som jeg har lyst til at eje. Ikke mindst pga navnet ; )

– Apropos varme ting. Jeg synes jeg fortjener en dunjakke i år. Måske denne eller denne. Ville de klæde mig?

– Slyngevuggen. Perfekt til babys dagslure indendørs. Hvordan levede vi egentlig uden?

Processed with VSCO with hb2 preset

– Sådan ca. alt fra Homeyness. Sengetøj her og hue her. Gud hvor er det lækkert.

– Skyr + mandler + blåbær + lidt akacie honning. Den perfekte morgenmad (når den altså ikke bliver indtaget på 42 Raw, selvfølgelig ; )  Kender I ikke det, at man har perioder hvor man foretrækker det ene frem for det andet, hver morgen? Tror jeg har spist denne kombi i 2 uger nu : D

 

5 kommentarer

 • Trine

  Den første jakke du linker til tror jeg virkelig vil klæde dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Vang Ebbehøj

  Prøv også dette til morgenmad: Varm en pose frosne hindbær og en pose frosne jordbær op og blend det. Lav en tallerken med: Skyr, bær-blend, Urtekrams granatæble mûsli, friske granatæblekerner og kiwi 😁 NAM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Årh, hvor er Isolde altså sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Du gør mig glad 😊 Dine indlæg er så hyggelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Elsker også at købe tøj til min datter og se hende have det på. Det gør os mig glad😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år uden Anja