Christmas dresses

Ting der gør mig glad #2

Processed with VSCO with hb2 preset

– At det er lørdag og udsigten til en Tivoli-tur senere. Jeg skal have et kæmpe krus varm Gløgg med ekstra alkohol i, hvis man kan det. Sidste år til jul var jeg jo gravid, og rørte ikke en dråbe alkohol. Gløgg var noget af det jeg savnede allermest. Elsker elsker elsker Gløgg.

– At jeg har klikket en ret speciel lampe hjem fra Ellos. Det er denne her (reklame-link). Håber den kommer til at pryde stuen. Det har den bare.

– Og at jeg også fik klikket kjolen fra Gina Tricot (reklame-link) hjem. Tænker at det bliver nytårskjolen og så hapser jeg denne til juleaften.

skaermbillede-2017-11-23-kl-15-03-41

– Ovenstående opturs-kommentar fra en læser (så giver det hele jo pludselig mening)

– Risengrød på mandel og rismælk. Det var en succes og tak for jeres gode risengrødstip

Processed with VSCO with hb2 preset

– Besøg hos yndlings Impression PR.

– At det snart er jul. For jul, med et barn der oprigtigt glæder sig, kan kun blive godt.

– Tidlige chokoladejulegaver fra Hotel Chocolat, når man muligvis er verdens største chokoladefan.

– Tanken om hele vores familie i hver hvor vores julesweater. Denne fra Gina Tricot kunne være et godt bud. Og så med dette pandebånd til. Så mangler jeg bare til de tre andre. (Reklame-links)

Processed with VSCO with hb2 preset

– Gåtur med min store dreng, der liiiige skulle prøve en håndcreme, for derefter at ville have cremen væk med det samme ; ) Verdens dejligste og evigt nysgerrige dreng <3

– Isolde, der, til trods for at hun skulle være midt i det berygtede fjerde spring, er gladere, sjovere og mere hyggelig hun nogensinde har været. 3 måneder er en dejlig periode.

– Og apropos Isen. Jeg har klikket hendes allerførste kjole hjem. Det lyder sikkert skørt, men det var faktisk lidt stort for mig. En kjole til min datter. Det er denne fra Fub i øvrigt (reklame-link). Seriøst, den er for cute. Mon hun bliver lige så glad for kjoler som sin mor?

Processed with VSCO with hb2 preset

– Hyggelige ferie-minder all over min story i dag. Vinter er fin og især nu hvor julen kommer, men nøj hvor jeg dog allerede nu glæder mig til sommeren 18′, der forhåbentlig også kommer til at involvere Mallorca (denne gang med en fladere mave).

– Altså medmindre vi laver en Taza!  En af de bloggere jeg har fulgt i længst tid, venter nu tvillinger. Hun har tre børn i forvejen. Holy moly, hun er for sej.

Processed with VSCO with hb2 preset

– At Llama (restauranten) har købt min mands eget keramikdesign. Jeg er en meget stolt kone. Go Apato..

Processed with VSCO with hb2 preset

– De her to, sammen. Han er så glad for hende, hver eneste dag, også selvom hun ikke giver så meget igen. Det er altså ren mor-lykke at være vidne til.

Dejlig lørdag til jer xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas dresses