Vores barnevogn

Vinterstøvlerne til små fødder

Reklame-links:
imgxxx_5786-copy Ugg her, Kavat her, Angulus her, Ecco her, Aruto Rap her, Ecco her.

Har I købt vinterstøvler endnu? Jeg er, som jeg viste ofte er, bagud på den front. Men vinteren banker jo for alvor snart på. Og før vi ved af det er det for alvor koldt. Og hvem gider at ens barn har kolde fødder? Ikke mig..

Jeg er i tvivl om, hvilke støvler jeg skal købe til Saxo. Vi har prøvet en del efterhånden. Og vel nok egentlig været mest glade for Ecco. Skulle jeg købe med mine øjne, ville jeg købe Angulus tror jeg. Så pæne! Men Saxo skal have nogle han kan lege vildt med. Måske et par Ecco og et par Angulus? Ecco til børnehaven og Angulus til pænere brug. Kavat er også en mulighed. Kavat laver fantastiske sko til børn (og voksne).

Hvilke støvler sværger I til, til de aktive drenge og piger?

5 kommentarer

 • Sine

  Bisgaard! Med gummisålen der går op over snuden så de ikke går i stykker når der bliver kørt løbecykel, kælk mm. Utrolig slidstærke og med lækkert ildfoer. Vi har købt dem igen i år, for 3. gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Er også glad for Ecco, men har i år købt viking til den store og primigi til den lille😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg er med på Ecco 😊 har en dreng på snart 5 år og hans fødder er så smalle. Ecco passer bare godt til ham. Vi har også haft arauto rap, de var også gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lousie

  Jeg er så meget enig med dig! Hvis jeg skulle købe med mine egne øje ville det blive Angulus… MEN jeg har købt Ecco til bege mine børn i år! De er så lækre, lette og varme, så det blev ud fra hvad mine børn så ud til at have det bedst i – hvilket jo egentlig også er det vigtigste (lidt øv, syntes modren 😀 ). God sko-jagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg har langt om længe indset, hvor smalle fødder min søn på knap 5 faktisk har og har derfor overgivet mig til Ecco. Synes efterhånden de ikke bare laver gode sko og støvler, men også helt pæne😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores barnevogn