Verdens bedste tip mod de mørke rande

Vores barnevogn

Reklame-links.
Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Jakke: Filippa K, Taske: her, Sko: Other Stories

I er så mange der har spurgt, så et lille skriv om Isoldes to foretrukne køretøjer, er på sin plads synes jeg.

Vi har faktisk to vogne vi skifter mellem, og det har vi, fordi det fungerer godt for os. Begge fra Cybex.
Den ene hedder PRIAM, som mange af jer sikkert kender. Den anden er PRIAM’S nye lillebror og hedder MIOS.

MIOS adskiller sig fra PRIAM ved at være en smule mindre (50 cm bred, hvor PRIAM er 57,5 cm bred). Den er fuldstændig genial til barslen i byen. Det mener jeg virkelig. Jeg kan komme ind alle vegne med den vogn. Butikker, caféer, supermarkeder etc. Den fylder intet, irriterer ingen. Og så er den SÅ let at navigere rundt med. Jeg kan uden problemer styre den med én hånd – noget jeg synes er virkelig rart.

Processed with VSCO with hb2 preset

PRIAM er som sagt lidt større end MIOS. Lidt mere robust. F.eks har den også en større kurv, der for mig, som altid slæber alt muligt gejl med rundt, er ret fedt. Selvom den er større, er den stadig lille i forhold til mange af de vogne, jeg ser komme rullende hver dag, og den kan, ligesom MIOS, styres nemt med én hånd. Fantastisk.

For begge vogne gælder det i øvrigt, at de er såkaldte 3-i-1 travel systems, hvor man med ét stel kan sætte både lift, klapvognssæde og babyautostol på.

Det er egentlig sjældent, at vi kører bil efterhånden, så det der med at putte autosædet på, det har vi aldrig gjort os i. Og klapvognsdelen er Isolde stadig for lille til, så derfor har vi altså kun brugt liften i de to vogne so far.

Når Isen skal i klapvogn, tjekker jeg lige ind igen med en status på på det. Det er sjovt, det er altid barnevognen man går så højt op i, når man skal vælge vogn. Men i virkeligheden er det jo ofte en klapvogn, man bruger aller mest. Vi brugte kun barnevogn til Saxo i 6-7 måneder, og herefter skiftede vi til klapvogn – og selvom han længe ikke har gidet sidde i sin klapvogn, så sover han faktisk stadig middagslur i den sommetider i weekenden, hvis han trænger. Det har jeg også tænkt, bliver noget lignende med Isolde.

Processed with VSCO with hb2 preset

Nogle af jer, der har samme vogn(e)? Er I ikke glade for den? Vi er i hvert fald mere end tilfredse. Så tip hermed givet videre. Det kan jo være lidt af en jungle med alt det udstyr, når man bliver forældre. Som altid er det dog en god idé, at prøvekøre først i en butik. Men ok, mon ikke de fleste gør det anyway.

Hav en fantastisk onsdag, venner. I dag skal jeg hente Saxo alene (med Isolde). Det er virkelig helt til grin, jeg ved det godt, men jeg er allerede liiidt svedt ved tanken.
Søde lille is, vil du ikke nok være en rigtig dejlig baby og lade være, at bryde ud i gråd på vejen hjem?
Jeg kan snildt håndtere en grædende baby, men bare ikke samtidig med, at jeg også skal håndtere en energisk fire-årig midt på Gl Kongevej. Jeg allierer mig med PRIAM’en og min vikle ; ) xx

21 kommentarer

 • Ellen

  Hej Emili,
  Elsker altid at følge med hos jer!
  Jeg går selv og overvejer, at hoppe ud i Cybex Priam. Dog er jeg blevet oplyst, at liften kun anvendes til omkring 6 mdr. alderen.. Hvordan har dét fungeret for jer med Isolde? Har i været ligeså glade for klapvognsdelen og gik i efter LUX varianten der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hej Ellen

   Hvor er jeg glaf for at du følger med <3

   Priam er SÅ lækker. Liften kan anvendes til baby er 8 måneder vil jeg sige – selvfølgelig alt afhængig af hvor lang baby er.

   For os, ved begge børn, har vi skiftet over til klapvogn da de var 6-7 måneder – ikke fordi de var for lange til vognene, men fordi det gav mening i forhold til at det også er deromkring barnet naturligt gerne vil sidde lidt mere oprejst og kigge med, fx når man er ude på trilleture. Jeg ved at nogle bruger en barnevognspude, men vi har altid glædet os helt vildt til at skifte til den lidt mere handy klapvogn – måske det også har noget at sige, at vi bor i byen, hvor det bare er lettere at komme omkring med en klapvogn. Det har fungeret super for os på denne måde.

   Så jeg ville slet ikke stresse over det lidt lille liggemål og ville til enhver end tid foretrække at komme hurtigere i klapvogn, fremfor at bruge barnevognen det længere – men der er man selvfølgelig forskellige.

   Vi har Lux sædet ja og det kan jeg rigtig godt anbefale – men jeg har heller aldrig prøvet andet : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellen

   Tusind tak for svar og hjælpen! Jeg venter min første og jeg synes simpelthen det er en jungle uden lige med alt baby udstyr 😅😅 Men så er det fedt, at få fif med på vejen af erfarne mødre ❤️ Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Må man spørge hvor høj du er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jeg er 1.65 lav ; ) Men det har ikke den store betydning vil jeg sige : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frida

   Fantastisk – jeg tænker på om du kan få styret tilstrækkeligt langt ned/om du bliver træt i armene af at gå med den længe?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frida

   Og hvordan klarer den sorte farve egentlig solen – er jeres blevet afbleget?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja sagtens styret er SÅ fint for mig. Og nej, den er slet ikke blevet bleget. Men jeg vil også sige at det er begrænset hvor meget sol det har været mens vi har brugt den (september-april). Nu er vi rykket i klapvognsdelen : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emilie,
  det ser ud som om begge vogne har de dér hjul der kan dreje hele vejen rundt og ikke “sidder fast” – er det et bevidst valg og i såfald hvorfor? :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hjulene kan både sidde fast og være drejbare. Man klikker blot på dem. Jeg sætter dem altid altid altid på de drejbare hjul. Jeg synes at vognen er meget nemmere og bedre at køre med på den måde : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Emilie. Havde i ikke også stokke på et tidspunkt? Den overvejer vi? Mvh Laura
  – bliv ved med det du gør, mega cool

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak <3

   Jo, vi har også en Stokke. Det er bestemt en fantastisk vogn – f.eks har den en virkelig stor og god kurv, med masser af plads. Men den føles ret stor, når man har kørt med de to fra Cybex. Det er nok en smagssag : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hej Emilie,
  Vi overvejer Priam til vores maj baby, synes den har alt og er så pæn. Sort med sort 👌🏼
  Hvad er grunden til at I har to vogne, som stort set “kan det samme”? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er slet ikke nødvendigt. Vi synes bare det er rart at have to. Nogle gange har jeg ladt den stå i børnehaven, hvis Isolde hellere ville i vikle. Og nogle gange overnatter den ene i vores bil, hvis vi har haft for travlt til at tage den med hjem. Luksusproblem, jeg ved det godt.

   I bliver SÅ glade for Priam’en : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Havde I ikke også en stokkevogn? Hvordan er den i forhold til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Elsker også Stokkevognen, og den har en masse fordele, bl.a en stor kurv til diverse indkøb. Men den føles meget større at køre med. Det tænker jeg at nogen vil foretrække, men jeg er mest til de meget lette modeller.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg skal også hente storebror på 3 med lillesøster på 3 uger i dag – er også helt svedt ved tanken😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Good luck <3 Her gik det heldigvis over alt forventning i dag. Lillesøster sov i vognen og vågnede ikke, da jeg gik ind for at hente, eller da vi trillede hjem igen. Og hun sover i skrivende stund endnu. SKØNT xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth

   Samme her! We made it💪🏼😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Du er sej! : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Vi har en Cybex Balios til storebror, som vi har været så ovenud begejstrede for, at vi slet ikke var i tvivl om at den skulle suppleres af en Priam til lillesøster, som kommer om lidt. Balios har virkeligt tjent os godt (fra han var 3 mdr og gør det stadig her 2 år senere), men der er ingen tvivl om, at Priam og Mios lige er en klasse over.
  Vi havde i øvrigt en stor, lækker Stork som vi aldrig blev rigtigt glade for. Det er en fin vogn, men vi kører meget rundt og jeg kan meget bedre selv håndtere de mindre vogne. Cybex’ vogne er SÅ nemme at pakke sammen og ja, de kan komme med ind alle steder. Vi brugte også autostolen i stellet en del sidst. Der skal man selvfølgelig bare huske, at de små kun må sidde meget begrænset i almindelige autostole. Tror dog Cybex cloud q kan lægges helt ned, så den må de være i længere. (Jeg sværger, jeg er ikke forhandler bare hamrende tilfreds kunde 😂).
  Vi overvejede også Mios denne gang, men eftersom vi kun skulle have en, mente vi Priam’en dækkede behovet bedre. De er jo trods alt lidt pebrede;)
  Havde jeg vidst, hvad jeg ved i dag, så havde vi aldrig købt en ‘rigtig’ barnevogn først. Jeg var bare helt overbevist om, at det skulle man da have🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste tip mod de mørke rande