Status på vitaminerne

Weekenden

Processed with VSCO with hb2 preset

Reklamelinks: Mine støvler: Dr Martens, frakke: Meotine, hue: Heartmade
Saxo’s jakke: Ver De Terre, hue: Ellos, boots: Ellos
Isolde’s hue: Huttelihut

Hello hello! : )

Lørdag formiddag… Isen sover, og Saxo er ved at vaske mormor og morfars bil i gården. Sammen med morfar altså ; )

Min kære mand tog et smut til Tyskland tidligt i går morges for noget business, I nok skal blive præsenteret for, hvis det bliver til noget.. Nogle gange kan jeg heller ikke selv følge med..
Han kommer hjem i aften, og det glæder jeg mig til. Selvom det ikke har været noget problem, at være alene med ungerne, faktisk. Men det er vist også kun fordi jeg er priviligeret, at have god bedsteforældre-hjælp. Det betyder alt.

Jeg gav Saxen en fridag i går. Heldigvis joinede olde mig, og vi tog alle fire en tur i Zoo. Det er SÅ dejligt at have hende hjemme fra Australien igen.

Klokken 20.30 lå jeg i dobbeltsengen med to sovende børn ved hver side. Og 5-10 minutter efter boblede jeg selv. Så selvom dagen startede klokken 6 i morges, føler jeg mig ganske frisk i dag : )

Processed with VSCO with hb2 preset

HUSK at I med koden emili30 får -30% på alle ordrer hos My Léontine. I kan f.eks få min lækre hue lige her : )

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Kænguru-drengen <3

unnamed

Med ønsket om en dejlig lørdag til jer x

4 kommentarer

 • HS

  Lidt random spørgsmål, men må jeg spørge hvor meget tøj du giver Isolde på, når hun er indenfor? 🙂 Har nemlig en søn på ca. samme alder og da det er min første synes jeg virkelig det er svært at vurdere, hvad man bør give dem på 😮 Ved godt at man skal mærke efter i nakken, men hvad skal de mon ha på udover en uldbody på dette tidspunkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Åh ja. Altså Isolde har for det meste en uld-undertrøje uden ærmer på, og så en uld eller bomuldsdragt ud over. Og ellers bare bukser, en langærmet body og en cardigan.
   Vi har en meget varm lejlighed, så mere er ikke rigtig nødvendigt. Generelt synes jeg altid at hun har det varmere end man tror. Også i barnevognen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hej Emilie. Hvor er det skønt, at I har sådan tæt forhold i familien og hinanden ganske tæt til hverdag. Jeg kom til at tænke, om din mands familie også bor tæt på jer – og I også har et lige så tæt forhold til jer? Min familie bor i Jylland, mens min mand bor her – og jeg synes faktisk, at det ind i mellem er en svær situation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja det er super dejligt.
   Min mands familie bor også her i byen, så dem ser vi også ofte. Dog ikke hver dag, som med min familie, der bor lige inde ved siden af <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på vitaminerne