Bisgaard støvler ( + en konkurrence)

1. december

Processed with VSCO with j5 preset

Øj altså. Jeg har gået og skrantet lidt på det seneste – ja det har vi sådan set allesammen herhjemme. Saxo med en kold lungebetændelse. Lægen ville ikke behandle, men sagde det kunne vare op til 8 uger (!). Isolde med forkølelse, så jeg måtte udskyde hendes tre måneders vaccine. Og nu er min skranten blevet til en ganske varm pande, løbende næse, kriller i halsen og hoste, der gør ondt.

Ikke den fedeste måde at skyde weekenden og december i gang på. Men altså. Sådan noget sygdom kan nok aldrig undgås helt, når man er en børnefamilie. Det burde dog være forbudt.

Egentlig synes jeg vi har været ret forskånede, især Saxo. Han er 7-9-13 aldrig rigtig syg. Pånær dengang han startede i institution. Holy moly han blev syg. Og VI voksne blev syge. Lungebetændelse, bihulebetændelse, you name it. Jeg kan huske jeg mistede min lugte og smagssans fuldkommen. I to uger kunne jeg helt seriøst hverken lugte eller smage noget. Jeg var oprigtigt bange for, at det aldrig ville blive godt igen. Haha. Life with kids i institution..

Mon det er lige så slemt med andet barn i institution? Eller har barnet fået hvad det skulle have af bakterier og sjov og ballade fra den større søskende? Det kan man jo krydse fingre for. Og ellers er jeg bare glad for, at der er lang tid til at Isolde skal starte nogle som helst steder. Får mere og mere lyst til at have hende hjemme til hun er tættere på 2 år <3

Oh well, nok sygdomssnak.

Jeg ville gerne kunne fremvise en eller anden fancy liste over, hvad jeg skal foretage mig her i December. Eller inspirere med opskrifter på hjemmelavet gløgg, give gode tips til weekenden, gode spisesteder, kulturelle oplevelser etc.

Men må bare erkende, at med to unger (og sygdom) handler det mest bare om at komme gennem dagen glade og tilfredse (og mætte). Altså ikke at dagen skal overstås forstås. Der er bare ikke rigtig overskud til at tænke kreativt på nogle måder. Der er det godt, at have gode bedsteforældre. I morgen har olde i hvert fald aftalt med Saxo, at de to skal se juletræet tænde i Zoo.
Jo, og søndag er faktisk store bagedag. Vi skal lave masser af vaniljekranse, en fast juletradition.

Det skal nok blive hyggeligt. Og i dag har jeg i øvrigt formået at hente Saxen i børnehave med en glad og tilfreds Isolde siddende i viklen. Man tør næsten ikke jinxe, men hun er altså gået hen og blevet helt mild, min lille babymus. SÅ dejligt <3

Og om lidt kommer C hjem fra kontoret. Jeg har bestilt hjemmelavet stærk linse daal, med masser af ingefær. Og en stor øl til. Og fredagspopcorn, ej at forglemme. OG så skal vi have hængt lampen fra Ellos op (reklame-link). Den er nemlig kommet. Så kan vi forhåbentlig endelig se noget. Alle klager over at vores stue er mørk : D

Så det skal weekenden bruges på. Jeg giver lyd igen, når jeg er ordentligt på benene.

Ps. Jeg har faktisk ét weekendtip. Der er julemarked på Værnedamsvej. Min vej. Det plejer altid at være super hyggeligt : )

Pps hvor fine er billederne her ikke? Det er dygtige Freja der har taget dem.

Processed with VSCO with j5 preset

8 kommentarer

 • Ej, men hold nu op hvor er hun sød, den lille Isolde. Det er jo helt vildt ⭐️⭐️⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Rigtig god bedring til jer alle….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Bor I ikke på frb? Så kan du få tilskud til at passe dit barn hjemme i 12 mrd. Og få 7000-something for det.

  Og så er C vitamin din ven. 1 g pr 10kg kropsvægt fordelt ud over dagen – så bliver du rask på ingen tid. Og man kan sagtens tage det forbyggende også, 500 mg til børn og 1 g til voksene om dagen.

  God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jo det gør vi. Men så skal jeg vel lukke min blog. Og det er jeg ikke interesseret i. Håber på at kunne kombinere arbejde (bloggen) og det at gå hjemme med hende så længe som muligt. Men nu må vi se : )

   Tak. Jeg må i helsekost og købe C vitamin <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Det har du ret i – man må ingen anden indtægt have, når man modtager tilskuddet til pasning af eget barn 😕

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja du må personligt ikke tjene noget – men din blog har vel et CVR nr? Så du må bare ikke udbetale løn til dig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jo har CVR nr. Jeg må lige undersøge det ordentligt når den tid kommer : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bisgaard støvler ( + en konkurrence)