Juleferie

Året der gik

img_5836-copy

God formiddag.

Jeg håber I alle har haft en vidunderlig jul <3 Vi har haft nogle rigtig rare dage i familiens tegn, men for at være helt ærlig, så glæder jeg mig til at få pakket alt julepynten ned og ligesom starte på en frisk. Sådan har jeg det hvert år efter jul, og i år ingen undtagelse. Kender I det?

Jeg tænker at bruge nogle af dagene her mellem jul og nytår, på at få filmet mine svar på alle jeres super gode spørgsmål. Det går lidt langsomt pt, da vi er ramt af noget sygdom og skranter alle fire, men jeg prøver så godt jeg kan. Indtil da kommer her en lille gennemgang af vores 2017:

2017 gik naturligt en del op i graviditet, da jeg var gravid stort set hele året. Det startede “tungt ud” med mig der var fuldstændig lagt ned af kvalme og opkast. Ja og det var ikke pga. en festlig nytårsaften. Nytårsaften var jeg nemlig gået tidligt i seng. Det var selvfølgelig Isolde “der drillede”.
Jeg har været ramt af kvalme og opkast i begge mine graviditeter, dog var det langt slemmest med Isolde. Pyha, jeg får nærmest kvalme nu, af at tænke tilbage.
1 januar 17′ drømte jeg mig tilbage til januar 16′ og svor at jeg ikke skulle befinde mig i DK januar 18′. Det kommer jeg så til alligevel. Denne gang dog forhåbentlig uden kvalme : D

I vidste ikke at jeg var gravid, men et par af jer gættede det, da I spottede mine Sea Band armbånd her (de hjalp i øvrigt ikke en dyt).

Og så blev Saxo 3 år..  <3

I slutningen af februar stilnede kvalmen en lille smule af og vi havde os en Date Day på Skodsborg. Dét glæder jeg mig til at vi kan gøre igen en dag <3

I marts fortalte jeg jer at jeg var gravid og jeg afslørede også kønnet på baby i maven.
I marts tog vi også på en dejlig weekend til Ystad Saltsjobad, hvor jeg stolt kunne fremvise en bule på maven : )

Og så viste jeg jer lidt fra vores badeværelse..

I april fyldte jeg 29 år (hvilket også betyder, at jeg freaking fylder 30 år lige om lidt! Hvad sker der for det))!
Jeg skrev også lidt om min angst.

I maj afslørede jeg at vi havde solgt Moodings og Just Spotted, og at et nyt kapitel ventede : )

Og så smuttede vi på All Inclusive til Grækenland : D

I juni blev det til lidt mere rejseri. Denne gang Mallorca. Bedste ferie <3

I juli delte jeg mine yndlings-pigenavne, og fortalte at vi endnu ikke havde fundet navnét. Derfor kom I med sindssygt mange gode bud på hvad vi kunne kalde vores datter.

Vi blev også klar over, at baby i maven pludselig havde vendt sig til korrekt fødestilling og at jeg derfor selv skulle beslutte, om jeg ville holde fast i at få et kejsersnit, som vi allerede havde datoen for, eller om jeg ville føde hende vaginalt. Beslutningen skrev jeg om her.

I august kunne vi endelig langt om længe byde Isolde velkommen og i september delte jeg min fødselsberetning, der ikke blev den fødsel jeg havde håbet på, primært fordi vi var utrygge  bl.a grundet travlhed på fødegangen.

I oktober besluttede jeg mig for, at nu skulle jeg stoppe mig selv. Efter fødslen af Isolde havde jeg gået og synes det hele var lidt hårdt, men i virkeligheden, når jeg tænkte mig om, så havde jeg det jo slet ikke hårdt.

I november fyldte Isolde 3 måneder. Og der skete et eller andet med hende. Hun blev gladere og mildere. Jeg skrev lidt om alle de ting jeg ikke har travlt med og jeg fik skriblet nogle tanker ned omkring den der fødsel.
Jeg skrev også lidt om min kærlighed til at bo i byen <3

December har været præget af at vi alle har været syge på skift. Alligevel fik jeg tid til at påbegynde træning, for at få min slatne krop en smule i form. Og så havde vi en virkelig dejlig juleaften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleferie