Q&A

Juleferie

Processed with VSCO with hb2 preset

Det er d. 22 december. C er i butikken og langer keramik over disken en sidste gang inden vi holder lang ferie sammen, Isolde sover i slyngevuggen og jeg har netop sendt Saxen afsted mod Bellevue Teater, hvor han, sammen med Caspers side af familien, skal se Folk Og Røvere I Kardemomme By. Lidt misundelig er jeg altså. Elsker det stykke.

Her til formiddag prøvede jeg at skyde årets julegave til familien, fra Saxo og Isolde. Det er ikke så let at få to børn til at sidde stille, faktisk noget nær umuligt. Men disse fire billeder blev rimelige, synes jeg. Totalt amatør foto, men næsten hellere dét, end de der sort-hvid-helt-opstillede, mange prof fotografer tager. Eller det er vel smag og behag, selvfølgelig.

I har været så søde at stemme på jeres favorit henne på min IG (og tak for det, så dejligt at I er så aktive derinde).  Og jeg tror at det blev nr 2, der vandt. Så det vil jeg straks få printet og sat i glas og ramme x 7 <3

img_6174

Men se lige de to altså.  Ham den langhårede (to do her i juleferien er at klippe ham) og skaldepanden. Det er sjovt, hans hår er præcis lige så hvidt, som det var da han blev født. Og Isens hår er ganske mørkebrunt i nakken. Foran er det ligesom faldet af, og nu er der kun dun tilbage. Great.

Stoltheden vil ingen ende tage. De to fineste jeg har <3

Med ønsket om en dejlig, dejlig fredag til jer alle.

Ps. Jeg synes altså at I er lidt nærige med de spørgsmål til min Q&A. Måske er vi bare blevet for gamle til sådan noget? Kender I mig for godt? Eller er jeg bare ikke spændende nok, hahaha. Jeg tænker det sidste. I’m okay with that <3

Ps. Isoldes kjole er fra Fub og fås her. (Reklame-link).

img_6184 img_6183

11 kommentarer

 • Sandra

  Kære Emilie. Jeg har ingen spørgsmål på hjertet, men jeg vil ønske du og din familie en glædelig jul og fortælle, hvor meget jeg nyder at læse med her på din side. Jeg synes du er en beundringsværdig mor og kvinde, som jeg inspireres af.
  Kærlig hilsen Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Har du nogen gode råd, hvis man som gravid er præget meget af angsten for, at ens barn kommer ud og fejler noget, får diagnoser og lign?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kunne du finde på at blive youtube? eller i hvert fald lave flere videoer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hold nu fast nogle lækre børn. Det er jo for vildt!

  Jeg har en masse spørgsmål 😉
  – hvad er din allerstørste drøm?
  – hvordan mødte du og Casper hinanden?
  – er du i mødregruppe? Eller går du til nogle ting med Isolde?
  – har du nogen idé om, hvor lang tid du vil amme?
  – vil dig og Casper have flere børn?
  – jeres lejlighed ser mega stor og fantastisk ud – det kunne være hyggeligt med en videotur rundt i den,
  – ellers kunne være spændende at høre mere om, hvordan du er nået til, hvor du er i dag (måske har du skrevet om det). Altså gik du i gym, havde du sabbatår, hvad var dine overvejelser med uddannelse, og overvejer du at bruge din uddannelse på et tidspunkt?

  Det var lige 1000 spørgsmål i øst og vest. Tak igen fordi du deler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ nuser altså <3 det går lige i hjertet! Dlædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Glædelig jul & godt nytår til jer!
  Dine børn er simpelthen så smukke.
  Må jeg lige høre – Isolde, har altid noget fint tøj på, hvor er hendes lækre leggings/bukser fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Åh dejlige billeder…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvordan laver man SÅ smukke børn?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Glædelig 22.december og lige straks juleaften.
  Du har bare to meget smukke glade børn, hvor er de dog skønne:-)
  Hjem og nyd dem og julen søde.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A