1. december

Lidt nyt til boligen

img_6022

Glædelig lørdag <3 Kender I det, at man bare har brug for lidt forandring i boligen? Jeg har længe synes at vores stue har manglet noget. At den har været lidt for tom. For upersonlig. Vi er der stadig ikke helt endnu kan jeg mærke. Men jeg har dog opgraderet den med to nye sager.
Reklame-links: Et gulvtæppe og en gigantisk lampe. Begge fra Ellos. Og jeg synes det har hjulpet en smule. Gjort det Lidt mere samlet. Lidt hyggeligere på en måde.

Næste ønske er en ny sofa. Jeg er simpelthen så utrolig træt af den sofa vi har. Synes den er direkte grim. Sjovt, og faktisk også ret skræmmende, at man kan ændre syn på ting så hurtigt. Det er ikke særlig lang tid siden at vi købte den.

img_6031

^^^ Saxo i fuld gang med “ønskebogen” og med musik i ørene med sine nye trådløse høretelefoner fra JBL. Så smarte

Men vi har lovet os selv at vi venter lidt. For ærlig talt føles det dumt at spendere en hel del på en ny sofa, der med garanti vil blive ødelagt af børnene på den ene eller den anden måde. Jeg drømmer om noget lysegråt, men herhjemme må man gerne både hoppe og spise i sofaen. I hvert fald når det kommer til mig. Casper er ikke helt enig i det med spisningen, haha. Han er sjovt nok også meget bedre til at passe på sine ting, end jeg er. Så vi venter altså med det køb.

Hav en skøn lørdag folkens. Vi får mange gæster i morgen. 15 voksne og 10 børn (!), og derfor er dagen i dag er dedikeret til lidt praktisk, lidt rengøring og forberedelse til julegæster i morgen. Olde har taget Saxo med i teatret og Isen sover sødt i slyngevuggen.

img_6036 img_6049img_6070^^^ Lampen er godt nok oppe, men men mangler at blive sat til strøm – derfor fatningen hænger lidt langt nede ; )

9 kommentarer

 • Barbara

  Overvejer også det tæppe. Er det farven stålgrå? Det ser meget blåt ud..gør det det i virkeligheden (det håber jeg😊)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tæppet er nok en smule mindre blåt end på mine billeder. Men helt klart mere over i farven blå-grå ja. Og ja, det er farven stålgrå : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har også lige rykket lidt rundt herhjemme i dag – det er nu dejligt med lidt forandring i ny og næ! 😃

  Rigtig god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvilket farve er tæppet? Ser godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ååååååårh jeg drømmer om de Tom Rossau lamper. De er så smukke men alt for dyre til mit SU-budget. Sig til hvis du sælger eller finder dem til en brøkdel af prisen! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   De har et godt udsalg i januar – også med virkelig gode priser på udstllingsmodeller og modeller med småfejl <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Når du siger ‘de’, hvem mener du så? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tom Rossau, selvfølgelig : )
   Butikken ligger på Frederiksberg Allé.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. december