1. december

Om drømme

Processed with VSCO with hb2 preset

Reklame-links: Hue: Meotine (lignende fra Gina Tricot her), taske: Saint Laurent her, frakke: (ældre sag fra Other Stories), støvler: Gant her.

Hello hello! (hver gang jeg skriver det, tænker jeg på denne sang, som jeg har danset og skrålet med på rigtig, rigtig mange gange. Eeelsker Cat Empire, haha).

Så gik der igen nogle dage, før jeg fik tid til at sætte mig til tasterne for at skrive her.
Årsagen er først og fremmest, at jeg har været (og stadig er) ramt af en hæslig forkølelse. En sej omgang.
I går følte jeg måske lidt, at jeg var i bedring og tog derfor et smut i Tivoli for at være med til et event. Jeg er så glad for at jeg tog afsted, for det var vildt skønt, at se nogle af mine yndlingsdamer igen OG så er Tivoli jo bare evig fantastisk. Om det er om sommeren, til halloween eller jul. Syg eller ej.
Men min krop brød sig ikke om det, og i dag er vi tilbage til varm te, ingefær, dyne, næsespray etc. Great..

img_5344

Jeg pusler også med noget andet, der optager min tid. Det har jeg vist sagt før, men denne gang bliver det til noget. Det skal det. Haha.
Og jeg pusler om det (som I selvfølgelig kommer til at høre mere om i det nye år), fordi jeg gør mig tanker om, hvor jeg i fremtiden gerne vil hen, sådan rent arbejdsmæssigt.

Jeg kan rigtig godt lide at blogge. Og jeg er heldig, at jeg kan leve af det. Jeg vil gerne blive ved med at blogge. Men jeg vil helst blogge udelukkende af lyst, og ikke også fordi, der skal tjenes til føden. Kan I følge mig?

Al respekt i verden til alle mine dygtige kollegaer, der går all in på blogging. Det er så mega mega sejt.
Jeg kan mærke, at det ikke er der jeg vil være. For nu er det fint. Men om 5 år ser jeg ikke mig selv være fuldtidsblogger.

Så jeg leger med andre muligheder. Har idéer og drømme. Stadig med mig selv som chefen, selvfølgelig. Jeg tror ikke jeg kan andet, nu hvor jeg har mærket fleksibiliteten ved at bestemme. Det ville være umuligt at gå tilbage, tror jeg.

Mit helt eget lille drømmescenarie ser nogenlunde således ud:

Arbejede med min egen lille virksomhed.
Arbejde med min blog, og kun tage kampagner ind, hvis de er noget helt, helt særligt
Og så selvfølgelig samtidig have familien som første prioritet. De er trods alt det aller vigtigste. Huslejen skal betales, det er klart. Men jeg kunne undvære mange goder, mange materialistiske ting, for mere tid med mine børn og min mand.

Jeg tror, det er godt at have drømme. Hvad drømmer I om?

Og nu må I have mig undskyldt. Isolde skal vaccineres om et par timer og inden da, skal vi lige have styr på nogle småting. Kryds fingre for, at hun ikke bliver mærket af det, vaccinen <3

img_5450

   

8 kommentarer

 • Trine

  Tak for en fin blog. Jeg fik selv en lille trold i september, så det er sjovt at læse med, nu hvor jeres mindste er jævnaldrende 🙂
  Jeg så du efterlyste farverige billeder på Instagram til børneværelset. Har du kigget på Flemming Quist Møllers tegninger? De er ret fine. Permild og Rosengreen på Frederiksberg sælger dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak fordi du følger med <3
   Ja, det var netop foran butikken Saxo kiggede på billeder fra netop ham. Så det bliver nik sådan et vi køber til ham : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stor fan af din blog, og følger dig troligt.Det er så dejligt med drømme, hvis vi ingen drømme har er livet lidt tomt ♥
  Jeg er sikker på du finder din helt rette hylde.
  Rigtig god bedring – PS: skønne billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det lyder som nogle rare planer for fremtiden 🙂 Noget helt andet. Må jeg spørge hvilket kamera du bruger? Du tager så fine billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak for det <3

   Jeg tager billeder med mit Canon 550 D. Til billederne i dette indlæg har jeg blot brugt min iphone : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  ELSKER din blog :-). Syntes bare lige, at du skulle vide det. God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   TAK. Hvor er du, hvem du så end er, bare sød <3 Det betyder alt med feedback (især når den er god) ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. december