Så er vi igang

Q&A

Processed with VSCO with hb2 preset

Hue: Heartmade: Her, Frakke: Other Stories, Støvler: B&CO Her, Taske: Saint Laurent (reklame-links).

Hej igen igen

Jeg gætter på at I garanteret har nok at se til, med bare tre dage til jul? Men jeg synes altså det er ved at være tid til en Q&A. Måske lidt søgt, men er der stemning? Hvis ja, kan I så ikke stille mig nogle spørgsmål, enten her i kommentarfeltet, på mail eller IG? Måske jeg skulle filme mine svar så? Det kunne blive godt.

Har I ellers haft en god dag?
Efter træningen fik jeg pakket et par julegaver ind. Jeg har købt nogle oplevelser der skal printes, og så har jeg bl.a købt denne (reklame-link) til C (nej, han læser ikke med herinde, hehe). Jeg håber han bliver glad x

27 kommentarer

 • E

  Lige lidt flere spørgsmål…. 🙂 Glæder mig til at høre svarene!

  – Hvad kan dig og Casper skændes over?
  – Hvad kan irritere dig mest ved Casper (og måske omvendt)?
  – Hvordan “tackler” du, at I måske ikke er mega forelskede hele tiden efter at have været sammen mange år? Altså sådan at du stadig hviler i det og ikke “panikker” over jeres mindre gode perioder?
  – Er du politisk enig med din kæreste og din familie? Lidt privat, men har nemlig indtryk af, at du på den ene side går op i velfærd, psykiske tabuer, økologi, bæredygtighed etc., men på den anden side også er selvstændig, bor et attraktivt sted, går op i dyrt og pænt interiør etc (selvfølgelig kun fra mit synspunkt) og desuden var med i Liebhaverne?

  Håber du vil svare:-) tusind tak og glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Tak for en dejlig blog, har netop fået mit andet barn så jeg vil gerne høre dine tips til følgende:

  1) babys påklædning i viklen? Kan godt se at viklen kommer til at komme meget i brug her 2. gang, men når vi skal udenfor har jeg svært ved at finde ud af hvor meget tøj den lille skal have på (han er meget spæd – 1 uge gammel :-))

  2) gode tips til at tackle situationen med nybagt storebror? Det har hjulpet mig meget at vide at andre også synes de første par uger kan være svære- hvad har virket for jer for at gøre samvittigheden knap så dårlig og storebror mere glad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Hvad kan irritere dig ved Casper og få dig op i det røde felt?
  Bliver det aldrig for meget at have besøg af olde og dine forældre?
  Hvordan klarer man liiige den der sex del når man samsover? (Hjææææælp)
  – Og hvordan har man overhovedet tid til det intime med to små børn?
  Er du meget forelsket i Casper hele tiden?
  Har du nogensinde røget?
  Minder din søsters personlighed om din?
  Hvordan ser drømme Emilie ud rent udseendesmæssigt?
  Hvad ville du ønske at du prioriterede højere her i tilværelsen
  Hvad er dine tanker om at dele billeder af dine børn med så mange tusind mennesker?

  Kh ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte linea

  Det er ikke så meget et spørgsmål, men jeg kunne vildt godt tænke mig at se jeres madplan + opskrifter. Vi er ikke selv vegetarer, men jeg synes det er vildt spændende, og så trænger jeg til noget inspiration, for jeg vil gerne skære ned på vores kødforbrug. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Tre ting du altid har/aldrig går ned på i dit køleskab? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvad vil drømmescenariet være for jeres lille familie? Ift. Job, bopæl, rejser, oplevelser osv.?
  Skal Isolde og Saxo gå i privatskole eller folkeskole?
  Kunne du forestille dig at have arbejdet som pædagog eller indenfor et andet fag end dit nuværende? 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hvordan har det været at fra at være en familie på tre til at være en familie på 4?
  Hvor gammel var Saxo da han blev storebror? Synes du, det var det rigtige tidspunkt for ham, at få en søskende?
  Skal I have flere børn?
  Er I nogensinde uenige om opdragelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Tak for en skøn blog, hvor du ikke er bleg for at dele skrøbeligheder, tabuer etc – meget forfriskende i en tid, hvor blogverden hurtigt kan gå op i mode og kampagner…
  Skønt med en Q&A – ville elske, hvis du lavede dem som video 🙂

  – Hvordan har du lært at leve med/acceptere din angst og eventuelle dårlige dage uden at lade sig slå helt ud af det? Jeg er (desværre) ny i angstverden (nærmere bestemt generaliseret angst er jeg ret sikker på), og det får stadig lov til at fylde alt for meget. Når jeg endelig føler, jeg har det under kontrol (nogenlunde altså), og det så lige rammer mig, panikker jeg helt over, om det nu starter forfra igen, og om jeg er slået fuldstændig i bund og aldrig får det bedre/bliver i stand til at leve med det
  – Hvordan og hvornår kommer din angst og OCD/tvangstanker til udtryk, og hvad gør du, når det sker?
  – Hvordan forholder din familie og måske særligt Casper sig til din angst (eller gjorde da det var værst)? Min kæreste er helt anderledes rolig og ubekymret end mig, så jeg fornemmer, at han har meget svært ved at sætte sig ind i det, hvilket også kan gøre det svært at tale ordentligt om
  – Hvordan er forholdet til dit svigerfamilie? Har det altid været “let” for dig? Jeg synes, at det med svigerfamilie kan være rigtig svært, og jeg vil til hver en tid altid “foretrække” at være sammen med min egen familie, samtidig med jeg selvfølgelig godt ved, at forholdet til svigerfamilien også er vigtigt. Synes dog, det kan være vanskeligt at være præcis så afslappet/naturlig som i ens egen familie – formentlig også pga. af anderledes værdier/livsstil etc
  – Skiftes I til at holde jul med hhv din og Caspers familie?
  – Jeg er SÅ inspireret af, at I bor ved siden af dine forældre. Det er virkelig et sandt drømmescenarie for mig, der ikke engang er flyttet hjemmefra endnu. Har I nogen “regler”, så der ikke opstår konflikter, eller går I bare ind og ud af hinandens lejligheder? Det lyder bare SÅ hyggeligt.
  – På hvilke punkter er dig og Casper forskellige, og hvordan “tackler” I jeres forskelligheder?
  – Du har før skrevet, at det godt kan blive lidt “navlepillende” at skrive om sit eget liv. Har du nogensinde overvejet at bruge noget tid på at arbejde frivilligt, fx i Røde Kors, nu hvor det lader til, at du har et stort netværk, og I desuden udadtil lader til at være meget godt stillet økonomisk, således at du ikke nødvendigvis skal lave noget lønnet?
  – Hvad er dine forældres uddannelse?
  – Hvad tror du, du havde valgt af uddannelse/job, hvis du skulle vælge om?

  Endnu en gang tak for en skøn blog. Jeg ser frem til at høre svarene. Desuden ville jeg ELSKE nogen flere indlæg om din angst/tvangstanker etc., og hvordan du tackler det og lever med det. Som “ny” i det har jeg virkelig(!!!) brug for at høre succeshistorier og “beviser” på, at man godt kan komme til at leve “normalt”, til trods for at det i perioder kan virke så svært, at man næsten kommer til at “give slip” og lade angsten fylde alt for meget…. 🙂

  Rigtig glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvorfor ville dig og Casper gerne have børn? Det virker måske som et underligt spørgsmål, men jeg synes det er meget spændende at høre folks refleksioner over hvorfor :).
  Derudover: Hvordan besluttede I jer for, at I skulle til at have børn? Var det dig eller Casper som spurgte? Var det en nem samtale? Hvilke faktorer gjorde, at I valgte at få Saxo på det tidspunkt i gjorde?
  Jeg håber ikke du synes mine spørgsmål er for private, jeg reflektere ofte over netop disse spørgsmål og synes du er vildt sej, så vil gerne høre dine tanker og lidt om jeres “process” 🙂 Julekram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har du og dine forældre mange ligheder (udseende og personlighed)? Og hvad med dine søskende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Har du et godt forhold til dine søskende? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Har du nogensinde haft mørkt hår? Og kan du ikke vise os nogle billeder fra da du var yngre? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Opdrager du Saxo og Isolde som du selv er blevet opdraget? Hvis nej, er der så nogen ting, du har taget med videre fra dine forældres måde at gøre det på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hvornår må vi høre lidt om det projekt, du tit nævner lidt hemmelighedsfuldt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Og et spørgsmål mere: Har det været nødvendigt med en slags husorden, nu hvor I bor så tæt på dine forældre. Jeg er lun på at bo tæt på mine forældre, som er fantastiske bedsteforældre, men jeg er i tvivl om det bliver for intimiderende. Ved godt at relationer kan være meget forskellige, men er nysgerrig på hvordan I får det til at fungere. Er det kun bestemte tidspunkter, I må komme hos hinanden? Står dørene åbne for børn altid? Er det noget andet for jer voksne ect.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Tak for en dejlig blog. Hvordan forholder du dig til miljø og bæredygtighed i din livsstil og dit forbrug? Jeg fornemmer, at du går op i nærvær, men også at I har et stort forbrug af nye ting. Tror spørgsmålet opstod for mig, da neohippie vistnok blev nævnt i en kommentar, og hendes børneopdragelse minder om din, imens hendes forbrugsmønster er radikalt anderledes… Håber du kan følge mit spørgsmål. Selv har jeg svært ved at lægge mit forbrug på hylden, men kan godt se en fordel i at lægge det væk og fokusere på nærvær og på ikke at skulle tjene pengene til forbruget. Hilsen en mor til en tre-årig og en på 6 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Og hvilken alder har hidtil været din yndlings? Og hvorfor? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvad ville du lave (jobmæssigt) hvis ikke du havde bloggen her? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg tænkte om du ville forklare lidt om jeres “præventionsform”? Hvis det er for privat er det selvfølgelig helt okay 🙂 du skrev bare i det indlæg, hvor du skrev om dit 8 ugers tjek, at I ikke bruger prævention, men at I bruger “sikre” perioder (hvis jeg forstod det rigtigt).. jeg har ikke selv lyst til at fylde mig med hormoner, så vil egentlig gerne bruge “sikre” perioder. Men kan man styre det? For min forlovede og jeg skal giftes om et år, så er selvfølgelig ikke interesseret i at blive gravid og have termin på vores bryllupsdag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke B

   Godt spørgsmål, jeg synes også det er et interessant og relevant spørsmål.
   Jeg ammer i øjeblikket og gør mig også tanker om hvilken metode der skal vælges som svangerskabsforbyggelse.
   Kære Emili, håber det ikke er for privat spørgsmål ellers skal du selvfølgelig lade være med at besvare det:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Har du en uddannelse? Og hvis ja, hvad og hvis nej, hvorfor/hvorfor ikke?
  Tak for en dejlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • noa

  Hej Emilie, hvordan kan det være, at din mand ikke læser med herinde? Jeg ville dø af nysgerrighed, hvis jeg var ham 😀
  Pisse hyggelig blog du har i øvrigt ☺️👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvad er din holding til abort?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvad tænker du om at blive mor i en alder af 25? Jeg overvejer det meget selv, men jeg er bange for, hvad ens omgangskreds vil sige, og ja generelt om det er bedre at vente, til man bliver ældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Jeg vil bare lige sige kæmpe GO. Det er fantastisk at få børn i en ung alder, jeg var selv 24 år. Jeg er nu 26 år, og afleverer kandidatspeciale til sommer. Jeg vil aldrig gøre det om! Jeg oplevede ingen negative reaktioner, dog faldt nogle “party uni piger” fra – men det tænker jeg, de ville have gjort under alle omstændigheder. Gå efter din mavefornemmelse – held og lykke og glædelig jul 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hvornår føler du dig mest glad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Hei!
  Ville bare begynne med å si at jeg ELSKER bloggen din! Har lest med siden du var gravid med Saxo og har selv en datter på 3 og en på 6 måneder. Syns hele familien din er super søt og det virker som dere har det helt fantastisk.
  Så, over til spørsmålene:

  1. Bruker du fortsatt tøyebleier til Isolde? Kan du fortelle litt om din erfaring i forhold til dette.

  2. Hvordan er forholdet til alkohol når man er gravid/ammer i Danmark?

  Hilsen norsk fan 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vi igang