Når julefreden lader vente på sig..

Så er vi igang

Processed with VSCO with hb2 preset

God eftermiddag. Det var egentlig slet ikke planen, overhovedet at skænke min slatne efterfødselskrop en tanke, før engang godt inde 2018.
Men da jeg fik muligheden for at springe på et af Sif’s efterfødselshold (jeg trænede med skønne Sif under min graviditet også) nu her, kunne jeg ikke modstå.

Fordi jeg vil faktisk rigtig gerne blive en lidt sundere udgave af mig selv. Blive stærk all over, føle mig godt tilpas og kunne passe mit gamle tøj igen.
Og Isolde bliver 4 måneder i morgen. Med fare for at jinxe – hun er altså ganske sød ved sin mor. Sover godt og er glad og tilfreds med livet. Og når hun ikke er, ved jeg hvorfor. Det er SÅ rart. Jeg er glad for at jeg ventede fire måned post fødsel med at komme i gang med træningen, for jeg har ikke kunne overskue det før nu. Men nu er jeg også klar (jo jeg er).

Så det skete i dag, venner. Første træning veloverstået. Og bare det at putte træningsbukserne på, gjorde at jeg allerede følte mig lidt sundere, lidt stærkere. Det er virkelig skørt, men sådan fungerer det altså, er det ikke sandt? Haha.

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ Isen og Havana var med. Isen dog kun i de sidste 10 minutter, fordi hun snorkede i barnevognen ude foran. Vi har efterhånden virkelig fået en rar rytme med en god og lang formiddagslur man kan regne med. Skønt, siger mor.

Sif’s smarte maskine, som jeg skulle stille mig op på inden træningen, sagde at jeg ligger på min ideal-vægt: 58,5 kilo. MEN at der var meget fedt, der skulle omdannes til muskler. Whoops. Så dét skal vi arbejde på. Og jeg synes jo min ideal-vægt er mere henimod 54 kilo – fordi det vejede jeg da jeg blev gravid, men de kloge siger jo at muskler vejer mere end fedt. Så deeet.

Jeg har virkelig ingen rygrad når det kommer til sådan noget her, men ønsk mig lige held og lykke, ikke? Jeg tænker jeg giver en status over resultat når jeg er færdig med forløbet : )

Processed with VSCO with hb2 preset

Og ps: Lige noget ganske andet: Jeg kan godt mærke, at jeg for tiden bliver påvirket lidt ekstra, når jeg føler at det jeg deler herinde bliver taget for mere end hvad jeg synes det er eller når jeg føler mig misforstået. Og jeg tænker i mit stille sind, om min følelse måske betyder, at tiden er inde til at dele færre personlige ting. Jeg har altid haft det sådan, at jeg var ret ligeglad med, hvad I derude tænkte om mig. Men måske er jeg ikke så ligeglad længere. Man bliver jo også ældre ; )

Uanset hvad, så håber jeg i hvert fald på, at I derude vil huske på, at jeg jo bare er et menneske. Et menneske der af og til synes tingene stinker, af og til synes at jeg er tyk og slap, at det er svært at være nærværende og navigere i familielivet med selvstændig virksomhed etc. Don’t we all sometimes?
Men ingen af de følelser er grundlæggende eller følger mig i alt hvad jeg gør. Kan I følge mig? De kommer i små momenter. Og jeg vil vædde på, at det er sådan de fleste af os mennesker har det til tider <3

Hvis ovenstående var volapyk, kan jeg godt forstå det, og så se endelig bare bort fra det. Jeg måtte bare ud med det.

Hav nu en skøn og dejlig torsdag, allesammen <3

Processed with VSCO with hb2 preset

 

9 kommentarer

 • Signe

  Åhhh hvor jeg håber du bliver ved med at dele stort og småt med os! Du gør det så godt! Min lille dreng kom præcis en uge efter din Isen og jeg har virkelig nydt at “følges med dig” – jeg genkender så meget af det du deler❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Emilie, jeg kan også sagtens forstå, at det kan være svært at dele nogen gange. Jeg håber dog at du bliver ved, jeg elsker dine indlæg som er så ærlige på hverdagslivet. Synes især indlægget om søvn var så fint. Jeg har selv en dreng på 7 mdr. og synes nogen gange, at trenden handler meget om, at man skal opdrage på sine små i god tid, så de ikke får dårlige vaner. Det er jeg slet ikke fan af og synes dit indlæg var meget befriende 😊 glædelig jul til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Emilie
  Jeg vil bare lige fortælle dig at jeg nyder at følge med her på din blog! Jeg bliver altid glad, når jeg kan se at der er et indlæg fra dig.
  Jeg er en pige på 22, arbejder i vuggestue og min kæreste og jeg drømmer om et barn meget snart og dine indlæg om din tilgang til børn inspirerer mig så meget!
  God jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Emilie!
  Jeg kommenterer sjældent noget som helst.
  Jeg synes bare du skal vide, at jeg synes du virker til at være et utrolig fint menneske. Jeg virkelig har respekt på den måde du ser verden på. Jeg har ikke selv børn, endnu! Jeg er blot 20 år og studerende, men jeg synes du har nogle virkelige fine tanker omkring det at være mor, også selvom jeg ikke nødvendigvis tror jeg er enig i dem alle.
  Må du og dine kære få en glædelig jul og et fantastisk nytår!
  Kærligste hilsner fra Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor skulle folk altså være lidt mere “open”. Jeg synes det er dejligt, at du giver inputs til hvordan livet _også_ kan se ud. Alle er heldgivis forskellige med forskellige prioriteter!
  Jeg har fuld forståelse for, hvis du ikke har lyst til at dele så meget for tiden, men jeg vil blot sige, at jeg sikkert er en del af det stille flertal som hepper på dig, og synes du er en super-mom. Jeg får enormt meget ud af at læse hvad du skriver. Og så er der dem, som har alt for meget tid og bliver “forarget” og måske netop derfor kommer der et (lidt) stort overtal af disse kommentarer? 🙂 Gør hvad du vil, Emilie. Jeg hepper på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg kan fuldt ud forstå dig, ift. det at dele personlige ting og så bliver de taget for noget andet. Jeg kunne virkelig godt lide indlægget fornylig, en af de bedste du har postet synes jeg faktisk. Så jeg håber at du forsætter. Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Har du slettet indlægget med Q&A? Nåede ikke at læse det, men synes altid sådan nogle indlæg er så hyggelige at læse:-D

  Og sejt med træningen! Jeg kunne først overskue det efter min yngste søn var et år- så svømmede jeg nogle gange i ugen. Super dejlig form for motion:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja det har jeg. Men jeg lægger et nyt op i aften. Så kan I spørge : )

   Åh ja svømning. Jeg elsker at svømme og glæder mig til at det kan blive en mulighed igen, når Isolde er klar til at blive passet et par timer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når julefreden lader vente på sig..