Lidt nyt til boligen

Ting der gør mig glad #3

Indeholder reklame-links
Processed with VSCO with hb2 preset

– Livet som en familie på fire. Jeg elsker det af hele mit hjerte. I går puttede jeg to børn alene og det gik som en leg. Det var faktisk virkelig hyggeligt. For tre måneder siden havde jeg ikke troet det kunne være muligt – at man faktisk kan putte to børn alene og have succes med det, hehe.

– Gløgg. Seriøst. Hvorfor er det man kun drikker det til jul? Det burde da være året rundt, eller i  det mindste bare i alle vintermånederne. Meyers har en god en i øvrigt.

– Vores hjem, der lige nu er helt perfekt rengjort. Det varer kun et par dage, så er her rodet og beskidt igen, men lige nu skal det nydes.

unnamed-5

– Min dejlige og tykke baby. Snart 4 måneder gammel og 6,7 kilo sagde vægten her til formiddag, da sundhedsplejersken var på besøg.
4 måneder, er det ikke crazy?! Kliché I know, men en eller anden stop lige tiden, please.

– De der 3,5 time hun sov i vognen i går, mens jeg, i ægte barselsstil, drak te og spiste noget usundt med fellow barslende fantastiske veninde. Tak for den, Isolde.

– Rent sengetøj på sengen. Vi har dette og det er seriøst verdens lækreste sæt. Overvejer at købe et sæt mere, nu der er 30% på det (!)

img_5739

– Isolde + Cornelia. To skønne tøser. 5 måneders forskel <3

– Mine julekalendere. Jeg har en fra The Body Shop, en fra Decléor og så tre (!) med slik i. Casper købte dem med slik til mig, efter jeg taggede ham i et instagram post fra Rockeren, som viste hendes frem, hun havde fået af Adam. Det kan åbenbart betale sig, sådan at hinte med tags. Næste gang forsøger jeg med noget liiidt mere ophidsende end en julekalender.

unnamed-3

Interviewet som Copenhagen Food har lavet med min mand og APATO. Meget kan man sige, men han forstår sig altså på at få succes med sine forretninger. Jeg er en stolt stolt wifey.

– Mit eget lille projekt, der tager form. Wuhuuuu #tease

Processed with VSCO with hb2 preset

– Mine støvler fra Boozt. Ren kærlighed.

– At jeg næsten har fået købt alle julegaver. Mangler dog at købe til Saxo. Tror det bliver noget LEGO fra Ellos. Der er nemlig 20% på lige nu. Og så er jeg også helt vildt hooked på noget kunst til hans værelse. Når vi går hjem fra Børnehave går vi forbi en butik der har dette billede udstillet i vinduet. Saxo er helt forblændet af det og vi står altid længe og kigger på det. Jeg tror vi køber det. Min eneste tanke er, om det måske kunne gå hen og blive for “børneagtigt” til hans smag inden længe? Altså hvor lang tid går der før børn har en mening om sådan noget? Lige nu går han utrolig meget op i pigeting vs drengeting. Han vil f.eks ikke have noget, der er pigefarvet. Jeg aner ikke hvor han har det fra – det er i hvert fald ikke hjemme fra.

Processed with VSCO with hb2 preset

– Blomster fra en veninde

Udsigten til at bruge den kommende fredag aften i selskab med mine bedste veninder. Det er så tiltrængt <3

12 kommentarer

 • Emilie

  Putte to børn?! Vildt!! Hvordan putter du Isolde? Jeg synes det kan være svært med min på 5 mdr 😵 og at hun så ikke sover mere end 2 timer i streg om natten for tiden er en anden sag 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jeg ammer hende i søvn.
   Og det gjorde jeg så i Saxos seng, mens han faldt i søvn samtidig.
   Pyyh to timer, den er lidt hård. Håber det vender om lidt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Synes også det er et pænt billede, som han kan kigge på længe!
  Linket til jeres sengetøj virker ikke – kan du linke igen eller skrive stylenavn?
  God aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvordan Søren putter du to børn?😀😀 har selv en på halvandet og en på knap tre måneder og bare tanken giver mig koldsved 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Vi lå tre i Saxos seng (hans seng er ret stor) og jeg ammede Isolde i søvn, mens Saxo lå ved siden af. Det var ret hyggeligt. Da Saxo var faldet i søvn lagde jeg Isolde ind i vores seng, hvor hun sover <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Helt vildt smukt billede 😱 Jeg tror det kan holde længe, for der er så meget spændende på og farverne er klare – ingen pige/drengefarver 😜 Jeg er hvert fald også betaget og kunne da selv finde på at have det hængende, så tænker det sagtens kan følge ham i mange mange år 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja, ikke? Der er så mange ting at kigge på. Det må klikkes hjem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glögg er altså vanvittigt godt – min far lavede to slags til vores julehyggedag igen i år, og bliver lige fascineret hver gang. En rød, mørk med anis, brun sukker og nelliker, og en lys på cider med citron. Det burde altså drikkes året rundt, hvertfald i vintertiden (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila

  Må simpelthen vide, hvor din datters hue er fra og hvordan den er i størrelsen? 😊
  Jeg har fulgt med længe og er simpelthen bare vild med din blog. Glædelig jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt til boligen