1. december

Vores jule og nytårsplaner

Annonce for Eva Solo
atelier-aours-abeille-114
atelier-aours-abeille-326

Brug koden Emiliblog20 og få -20% på Eva Solo lige her. Koden gælder t.om. 31/12 og gælder ikke på allerede nedsatte varer.


Sidste år holdte vi for første gang jul i vores nye hjem. Det var en succes. Så i år gentager vi. Og i år bliver vi en del. Min familie fra Australien kommer nemlig til Danmark og mine mostre + mænd er også med i år. Og så er der selvfølgelig mine forældre, bror, søster, farmor og Caspers mor. 17 i alt får jeg det til.
Heldigvis har vi jo fint med plads her i lejligheden, så det er virkelig rart. Vi har talt om, at vi tager velkomstdrik, kaffe, småkager og Disneys Juleshow inde ved siden af, hos mine forældre. Og når det bliver tid til middag rykker vi ind hos os. Og så håber jeg lidt, at flæskesteg og and kan laves i mine forældres ovn. De har sådan en smart selvrensende en, og sidste år kan jeg huske, at der lugtede af steg hos os flere uger efter. Jeg var selvfølgelig også voldsomt kvalmeramt pga. graviditeten, og min lugtesans var temmelig skærpet.
Det er sjovt, jeg er jo slet ikke sart når det kommer til kød, selvom jeg ikke spiser det selv. F.eks kan jeg godt synes at bacon dufter godt, og jeg kokkererer gerne kødretter, hvis mine drenge ønsker det. Men lige flæskesteg, og måske særligt and faktisk – pyha, jeg næsten ikke have det. Julemad bliver jeg aldrig rigtig dus med. Til gengæld er risalamande everything, haha.

Jeg glæder mig faktisk rigtig meget til juleaften i år. Ikke mindst på Saxos vegne. Han forstår virkelig julen nu og jul og børn er noget helt særligt, synes jeg <3

atelier-aours-abeille-235

Nytår har aldrig rigtig sagt mig det helt store. Casper og jeg har aldrig faste planer, i stedet har vi været ude at rejse over nytår en del gange. Stod det til mig smuttede vi til de varme lande hvert år, og jeg er også ret sikker på at jeg svor, at vi ikke skulle være i Danmark i år, da jeg vågnede deprimeret op med den vildeste kvalme 1 januar. Hold op hvor var jeg sølle. Pyha som jeg skriver dette indlæg får jeg virkelig flashback til tiden med preggo-kvalme og al den opkast. Og pludselig virker tanken om et eventuelt tredje barn en dag, meget lidt tillokkende. Haha.

Anyway, det blev ikke til de varme lande i år. Ingen af os kunne ærligt talt overskue det med baby på armen. Måske næste år?

Vi tog først emnet nytår op for et par dage siden. Jeg spurgte Casper hvad han havde aller mest lyst til. “Skal vi ikke holde det med familien” var hans svar.
Så det gør vi. Fejrer det med familie og venner, lige inde ved siden af. Det kan jeg så godt overskue. Dejligt nemt. Og bliver Isolde træt af larm og mennesker, kan vi putte hende i slyngevuggen i vores lejlighed og sætte babyalarmen til. Smart.

atelier-aours-abeille-237

I starten af ugen var jeg inviteret på frokost af Eva Solo. Vi har skabene fulde af Eva Solo’s fine service herhjemme, så selvfølgelig skulle jeg med. Det foregik på Gemysen i Tivoli og mens jeg spiste frokost og stylede nytårsbord, gik Casper en lang tur i Tivoli med sovende Isolde i barnevognen.  Da hun vågnede kom han ind med hende til mig. Herefter charmede hun de andre bloggerpiger, lige indtil at hun bestemt ikke gad mere. En halv time tror jeg det blev til. Hun er og bliver ingen “eventbaby” (eller “shoppe eller cafe-baby” og jeg forstår hende 100%. Derfor kommer events og ting og sager altså også i sidste række. Men det passede så fint at Casper tog med, og jeg havde så godt af at komme ud og se pigerne igen. Være lidt social, tale om andet end baby osv. ; )

Og se lige mit bord. Blev det ikke ret godt? Jeg bliver nok aldrig stylist, men jeg gad da godt sætte mig til det bord nytårsaften ; )

Jeg stylede bordet med tallerkener og skåle fra Eva Solo-s Nordic Kitchen serie, der simpelthen er SÅ pæn. Med dette bestik, vandglas og mine yndlingsvinglas, som vi også selv har herhjemme. Og så selvfølgelig med to flotte champagneglas, som jo er et must på nytårsbordet : )

atelier-aours-abeille-136

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. december