Året der gik

Hej 2018

unnamed

God formiddag og glædelig 2018, for pokker da!

Klokken er 10.22 og jeg har indtaget en stol nede hos Meyers, mens Isolde står og sover i barnevognen ude foran. C og Saxo er kørt mod farmor, hvor Saxo skal hygges om hele dagen <3 Og om lidt joiner C mig hernede. Håber vi kan nå at få arbejdet lidt, inden Isen vågner. Fingers crossed : )

Det er jo 1000 år siden og jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Men jeg håber I har haft en fantastisk jul og et dejligt nytår?
Vi har haft den dejligste ferie og er alle virkelig kommet helt ned i gear.

Vi lavede lige en status i går, C og jeg. Og var rørende enige om, at denne juleferie har været så meget bedre end efterårsferien : D Det hele er bare bedre nu, og ikke mindst nemmere. Isolde er simpelthen verdens dejligste bebs. Det har hun hele tiden været, men der er sket så meget med hende nu.
Mild, glad og nem er hun. Slet ikke hidsig længere. Ruller fra ryg til mave, er opslugt af sit legetøj og ALT skal i munden. Og så smiler hun bare konstant. Seriøst det er for cute. Kigger på hende hver dag og bliver glad helt nede i maven. Nu spiller det, det med at være en familie på fire. Og jeg har en følelse af, at det kun bliver bedre og bedre.

Personligt er jeg SÅ klar på 2018.
Et nyt frisk år. Kliché-agtigt det end måtte lyde, så føles det altså som et skud fornyet energi. Jeg har så mange drømme og idéer, og jeg vil forsøge mit bedste, ikke at blive stresset over det.
Jeg kan mærke det bliver godt.

Selvom jeg ikke får tjekket ind herinde, så ofte som jeg ellers gerne ville, så må I ikke tro, at jeg er ved at udfase bloggen. Det er jeg ikke og snart er det tid til en lille Q&A-video. Stay tuned.

Vi snakkes snart <3

img_6299Processed with VSCO with a8 preset

unnamed-1Processed with VSCO with hb1 preset

 

3 kommentarer

 • Nata

  Har et spørgsmål om din halberstadt alliance ring 😬 har du den på konstant? Eller tager du den af når du er hjemme? Og sidder den behageligt på fingeren? Prøvede den i sin tid men synes den var så “tyk” så man ikke kunne samle fingrene men overvejer den stadig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er helt samme sted som dig nærmest – også i 2017 gået fra 1 til 2 børn og det har virkelig krævet tilvænning. Men nu er det som om, det er faldet i hak igen 🙂 godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Måske dette spørgsmål kunne nå at komme med i din q&a? Jeg er meget nysgerrig på at høre dine tanker om dit moderskab ved henholdsvis Saxo og nu Isolde? Har noget ændret sig fra Saxo til Isolde? Jeg nyder at læse dine tanker om moderskabet. Jeg er selv mor til en pige lidt ældre end Isolde, og jeg er meget enig i din tilgang til moderskabet. Rigtig godt nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik