Isolde 5 måneder

Mine yndlingslamper fra AndLight

Annonce
andlight

1. Tom Rossau her, 2.Tala her, 3. Gubi her. 4. Gubi her, 5. Verner Panton her, 6. Flos her, 7. Made By Hand her, 8. Tala her, 9. Bestlite her, 10. Estiluz her

God formiddag allesammen. Sovet godt? Vi har stadig en febersyg lille mus herhjemme, så min dag kommer nok primært til at foregå i sofaen, med varm baby i skødet. Stakkel altså. Heldigvis er jeg ferm til at have hende sovende i armene, mens jeg sidder lidt med computeren imens. Så får jeg da lavet lidt <3

Og nu skal det handle lidt om boligen, helt konkret lamper til boligen. Jeg har for nylig teamet op med AndLight, der kort fortalt forhandler alle de lamper du har brug for og ikke mindst som du kunne ønske dig.
Jeg har fundet 10 drømmelamper, som jeg godt gad have stående/hængende herhjemme, og ja faktisk er vi så heldige allerede at have tre fra min liste.

Nr. 1 Er de lamper vi får aller flest kommentarer på. De er i træ og fra Tom Rossau, vi fik dem i bryllupsgave og jeg elsker dem. Og som sagt så spørger stort set alle ind til dem når de kommer ind i vores hjem og nogen skal endda lige hen og føle på dem. Så sjovt. Jeg knuselsker de lamper.

Nr. 2 Er endnu en lampe af træ, men fra engelske Tala, der laver bæredygtigt belysning. Jeg ved ikke, jeg synes bare den er så fin og ville gøre sig godt på et af vores mange borde.

Nr. 3 Er verdens smukkeste pendel i messing fra Gubi. Jeg har et kæmpe crush på stort set alt hvad Gubi kreerer og altså også lampen her. Vi har den som sagt hængende i stuen. Jeg lover at vise billeder af den snart.

Nr. 4 Oh yes, endnu en Gubi-sag, som allerede står herhjemme. Smuk smuk gulvlampe med et dejligt behageligt lys. Denne lampe høster også en del komplimenter.

Nr. 5 Bare pæn og enkel. Jeg kunne se den passe ind i stort set alle rum, men jeg drømmer om den i mit soveværelse.

Nr. 6 Åhhh lysekronen fra Flos i messing. Dør lidt. Jeg har ønsket mig den lige siden jeg så den i et showroom i Kbh. Så smuk.

Nr. 7 Hvis ikke C var lyserød-forskrækket, så boede denne lampe herhjemme. Jeg har sagt til ham at den moderne mand ikke er bange for lyserød, men han vil ikke lytte. Tsk..

Nr. 8 Vi er lidt trætte af glødepærerne i vores Menu lamper og overvejer at skifte dem ud med LED-pærer fra Tala.

Nr. 9 Gubi Bestlite i messing. Behøver ingen ord.

Nr. 10 Kunne godt sådan en stor gulvlampe fra Estiluz til vores fjernsynsstue.


Hvad med jer? Hvilke lamper drømmer I om? : )

Pssssst….. Hvis I kigger med her på bloggen i løbet af den næste uges tid, så tør jeg godt love, at der kommer en dejlig rabatkode til jer: )

Hav den dejligste tirsdag x

2 kommentarer

  • Nanna

    Vi har lige købt Moon lampen, og skal bruge den ved spisebordet. Mega klassisk og flot lampe..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

    Hej Emilie. Sådan nogle fine lamper, som du har fundet frem 🙂 Selv har vi Moon fra Verner Panton (nr. 5) derhjemme og elsker den!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isolde 5 måneder