Tanker om "barsel" og fremtiden

Roots & Wings

img_6548

Endnu en uge er fløjet forbi og igen er det blevet fredag og weekend-tid. Det gør mig ikke spor. Jeg elsker fredage. Det er her hvor skuldrene sænkes, god mad + fredagspopcorn/slik indtages, der slækkes på puttetiderne og stemningen er som regel altid i top. Sidste fredag spiste vi med gode venner, ofte spiser vi med naboen, men i aften er vi vist bare os fire. Vi skal have hjemmelavet pizza og jeg glæder mig allerede : )

Når weekenden er ovre bliver Isolde 5 måneder! Så vildt altså. Og jeg har længe haft lyst til at skrive en liste over de ting, jeg synes har været nødvendige til hende her det første stykke tid. Altså i forhold til udstyr, plejeprodukter, tøj osv. Men i virkeligheden nok mest for at nævne alle de ting vi ikke har fået brugt. For det er mange. Jeg lavede jo selv en liste inden jeg fødte: “de uundværlige ting til en nyfødt” og lad mig bare sige JEP, det er virkelig meget, der er ikke er blevet brugt/blevet brugt få gange.

Babytøj gik vi (mest mig) også lidt amok i i starten. Og det er også rart, at have lidt at vælge mellem, helt bestemt. Men vi har en vaskemaskine og den kører alligevel ret ofte, og i virkeligheden har jeg bare vasket yndlingstøjet lidt mere og så har det været fint.

img_6489

Og hvad har så været yndlingstøjet? Jeg har nævnt det en milliard gange, men jeg gør det gerne igen. Uld, uld uld. Vi elsker uld herhjemme. Hele familien.
Vi er fortsat glade for Joha og andre brands, der laver god uld. F.eks Poppy Rose. Men, jeg har altså fundet noget, der slår alle de andre (sorryyy).
Og nu må jeg tippe om det. Ulden er modtaget i gave, men hvis I bare vidste hvor få af de ting der lander i min postkasse jeg omtaler, så ville I også stole på mine ord nu … : )

Roots & Wings, venner! Det er økologisk fra New Zealand og de laver baby og børnetøj i det blødeste merino uld, jeg nogensinde har rørt ved. Og det er altså virkelig ikke en overdrivelse. Det er bare en helt, helt anden liga.
Isolde har her body, bukser og futter på, og så har hun også denne natdragt, som har fødder, der rent faktisk bliver på.
En anden ting der er vældig rart er at det hele kan maskinvaskes på uldprogram. Det er alt andet lidt lettere end at skulle håndvaske.
Jeg tror vi modtog første sending af Roots & Wings da Isen var en måned ish, så derfor er det altså testet godt igennem fra min side og i modsætning til meget andet uld vi har, beholder R&W’s sin blødhed – også selvom det er vasket en millard gange.

En kæmpe anbefaling fra mig : )
Ps. Jeg synes at det er til den lille side størrelsesmæssigt, så vi kører str 6-12 mdr nu : )
Pps. Huen er fra Luksusbaby her.

img_7574 img_6546 img_6543 img_6493

9 kommentarer

 • M

  Uld er virkeligt lækkert! Bare lige et tip om ikke at købe sig fattig i det, før man har prøvet det på barnet. Vores unger har børneeksem, og så er uld totalt no go – så vi har desværre måtte forære lækkert uldtøj væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg elsker også uld til min dreng, men bare husk, at uld er selvrensende og kun behøver blive vasket når det reelt er beskidt og ikke bare brugt☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   I know. Men når det kommer til gylp eller baby 💩 Så er det altså nødvendigt med vask haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ej, hvor ser hun dog nuser ud!!!!
  God weekend fra en fellow fredagsfan..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det lyder også som noget dejlig lækkert tøj, men knap 400 for en body?!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   jep 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja. Men det er det værd. Udover at det er bæredygtigt og økologisk så er pasform, kvalitet og holdbarhed markant bedre end på nogen anden uld jeg har prøvet igennem de sidste 6 år. Vi brugte stort set heldragten som nattøj hver dag i over et år og det var ikke til at se på den. Derudover har E kunne passe bodyerne i minimum 6 mdr og i de lidt større str i over 1 år. Jeg synes hands down det er pengene værd

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   ^^^^ What Østfronten said

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om "barsel" og fremtiden